Sve cestitke druze, i da te sat dugo sluzi. Odlican je, ali poslusaj savet Jole-a, bice mnogo lepse i punije boje.
Sve cestitke druze, i da te sat dugo sluzi. Odlican je, ali poslusaj savet Jole-a, bice mnogo lepse i punije boje.
Pridruzujem se i ja cestitkama
Cestitke za sat! Bilo bi lepo da se na forumu malo vise prica o HEQ satovima. Ja planiram da uskoro potrosim malo vise para na sat, a pojma nemem sta bih uzeo. Cim su neke vece sume u pitanju svi pricaju o mehanickim satovima.
sat je stvarno odlican, a sto se tice braon boje mislim da ni malo nisi pogresio - odlican izbor (odlicno mu stoji i daje mu neki 'smek').
naravno i review je super.
u zdravlju da ga nosis.
pozdrav
pridružujem se čestitkama na kupovini. izuzetan value for money....
@crane
@KLL
@eee
@ivourar
Hvala ne čestitkama!
@KLL
Pa kupi ovakav kao što je moj!
Imaš na izboru sve boje na ovom linku:http://www.uhrenmix.de
Malo su skuplji nego što sam ja platio al' je opet više nego povoljna cijena!!! Nisam našao ništa jeftinije,a bolje,od ovog ML! Jeftiniji je Citizen Exceed ali su mali modeli(oko 36mm)!
Ne vidim nikakav problem u kupovini dobrog kvarca! Ljudima koji nose sat 4-5h na dan,automatik predstavlja samo patnju! Znači da imaju izbor:sat sa manuelnim navijanjem(izbor modela nije ni blizu kao kod automatika) ili kvarc!
Jole777 ima Seiko Tuna sa kvarcnim 7C46 mehanizmom i ama baš niko mu neće postaviti pitanje zašto je kupio kvarcni Seiko pored toliko njihovih automatika iz prostog razloga što je i sat,a i mehanizam,pravo čudovište koje je stvarno teško uništiti!
Cestitam na kupovini,neka te sa srecom sluzi!
Čestitam Dalibore na novom satu i u zdravlju ga nosio. Hvala na opisu, odličan je.
OT
Niko vam ne brani da pišete o HEQ mehanizmima ili satovima i svako ima slobodu da pokrene temu sa tematikom koja ga interesuje. Čak i ako diskusija krene u pogrešnom smeru, neko od moderatora će je vratiti na pravi put ukoliko se ukaže potreba za time. Ukoliko pak čekate da svaku temu pokrenu administratori/moderatori dok većina planira pasivno da "učestvuje" u radu foruma, žao mi je što moram ovako da kažem ali načekaćete se u tom slučaju. Tako da, tastature u ruke i pišite o onome što vas interesuje.
edit: priču o HeQ satovima i mehanizmima možete nastaviti u temi "High-end Quartz satovi"
Pozdrav
Poslednja ispravka: dragon (12.10.2010. u 17:25)
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi