Prelep sat, napravio si odličan izbor!
Svaka čast na opisu i slikama, i nek te sat u zdravlju služi!
Pozdrav.
Prelep sat, napravio si odličan izbor!
Svaka čast na opisu i slikama, i nek te sat u zdravlju služi!
Pozdrav.
lep sat i odlican opis! nadamo se da ces sebe uskoro pocastiti novim satom, a nas jos jednim ovako dobrim opisom!
jole777 kaže:
Pridruzujem se cestitkama za kupovinu a i na odlicnom testu / review-u sata!
Ovo me je podstaklo da i sam izvucem i uoblicim neke testove satova koje sam pisao ali ih nisam posatvio! Nadam se da ce prilike uskoro dopustiti.
No time to lose
Fenomenalan opis sata,čestitam lep sat si pazario.
I ja se nadam,kao neki članovi,da nećeš ostati samo na njemu......
Cestitke i od mene, i da te sat fino sluzi. Opis je odlican, i zapazanja su ti odlicna. Svaka cast na trudu i osecaju za detalje.
Evo posle mesec dana svakodnevnog nošenja, sat sve ređe skidam sa ruke. :-) stavio sam mu kožnu narukvicu, definitivno je bolji osećaj u odnosu na metalnu, sada kada je hladno.
Inače, moram se pohvaliti, sat mi žuri samo 6 sec. za oko 35 dana. napraviću još jednu proveru, čisto za potvrdu.
Pozdrav.
Ah, davno bese kada sam zapoceo ovu temu. Da se ne mucite: pre zamalo 6 godina . Danas u 06:06h je prestao da radi, sa prvom originalnom baterijom . Zaista je premasila moja ocekivanja ste se tice trajanja. Sad mu sledi prvo otvaranje . Ima li neko savet gde bih ga mogao odneti? Do sada nijednom nisam pozalio sto sam ga kupio a i dugo cu zaista voleti ovaj casovnik: IZUZETNO je precizan i za moje standarde vrlo kvalitetno izradjen. Da, imao sam "kvar": bio mi je otpao lim sa rotirajuceg bezel-a. Sreca pa nisam izgubio bezel, oprugu i sam lim. Ovlasceni servis me je tada malo razocarao odgovorom da rezervnih delova NEMA! Odlucio sam da ga popravim sam i zahvaljujuci Tigar lepku rezultat je odlican (i posle dve godine bezel radi bez greske). Iglice za narukvice i ne racunam u kvarove, a metalna narukvica je jos uvek kompaktna. I da, ni jednom se nije ni najmanje zamaglio (a potapao sam ga na letnjim kupanjima i prao pod cesmom). Sve u svemu: mene je ovaj Lorus "kupio", zauvek...
Bilo koji časovničar bi trebao zamenu baterije obaviti kako treba ali može se desiti da zbog brzopletosti i nepažnje časovničar prilikom otvaranja i zatvaranja izgrebe poklopac. Zato odnesi kod nekog renomiranijeg (npr Kostić-Dojčinović ako si iz BG ili kod Simovića ako si iz NS). Moj savet je da prilikom zamene baterije zameniš i dihtunge jer prošlo je 6 godina a i prilikom otvaranja poklopca dihtung će se svakako malo deformisati.
Bookmarks sajtovi