Nema na cemu.
Neces videti ruznog Candina jer ne postoji!
Inace,njihov ambasador je Xenia Tchoumitcheva,uspesni Svajcarski model.
Kad budes video kako izgleda,Candino ce ti biti jos drazi brend satova!
Pozdrav.
Nema na cemu.
Neces videti ruznog Candina jer ne postoji!
Inace,njihov ambasador je Xenia Tchoumitcheva,uspesni Svajcarski model.
Kad budes video kako izgleda,Candino ce ti biti jos drazi brend satova!
Pozdrav.
Uhhh... brate moj, odlične fotke propraćene fenomenalnim opisom, ovog odličnog Candina. Svaka čast, nema šta !!!
Čestitke za lep sat, slike i odličan tekst.
Sat je prelep svaka cast
cestirke na satu i odlicnom tekstu i fotografijama,ja sam jos ranije gledao njihove satove i sve pohvale i za kucista.mehanizme i cenu...svako ko odluci da kupi candino sa kvarcnim mehanizmom preporucujem.
Mada ja nisam pazario nista ni kod nas ni preko inostranstva,merkam jedan automatik ali mi se cini da su tu malo skuplji za moja ocekivanja,pre bih uzeo stajnharta
U zdravlju da vas sluzi
woodman
moram priznati da mi se svidja Candino, razmisljao sam da uzmem neku Certinu, ali bi tesko dosao do modela koji hocu + mi je Candino potaman vizuelno, a vidim i da je ok po pitanju kvaliteta tako da Candino definitivno ide na listu zelja
Jedno pitanjce, izgleda da se glavna sekundara ona najduza koristi kao hronograf, il gresim ?
Pa da, sluzi kao stoperica kada je ukljucena, a moze da bude i stalno ukljucena, pa da radi kao sekudara. Nisam siguran, ali mislim da ne steti mehanizmu nista. Inace, kada je velika iskljucena, ona na podbrojcaniku kod polozaja 3 radi kao sekudara.
jos bolje je kad stoji u mestu, cini mi se da je vizuelno tako lepse
slazem se sa tim, i meni tako "mocnije" izgleda. Dok, nema nista ruznije kada se pomeri i ne zaustavlja se tacno na 12
Bookmarks sajtovi