Primer kako moze sat da bude jos lepsi..hvala ti Simo na lepim slikama i nek te sluzi ovaj lepi satic dugoo
Primer kako moze sat da bude jos lepsi..hvala ti Simo na lepim slikama i nek te sluzi ovaj lepi satic dugoo
next year at this time I'll be a millionaire
Definitivno sat je skroz lud, ali je jedinstven i ima neku notu futuristickog u sebi. Svaka cast Simo i sve cestitke.
Sat je vrlo zanimljiv, a koliko vidim po slikama izgleda kao da je tek iz fabrike izvadjen.. Fotografije su ti, kao i uvek, ko za katalog
Prelep sat! U zdravlju i veselju ga nosio!
Pozdravljam inicijativu da se objasni kako se prave dobre fotke u kućnoj radinosti!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Hvala Hrabri, imam i makro objektiv i stalak, moj otac se zeza oko fotgrafija nikako da ga navtam da uslikamo, pa cu probati sam, nisam bas vican u tome
Pozdrav, ja takodje posjedujem dotični sat Nivada 36000, potpuno isti kao na slikama našeg kolege. Vidim da je post star par godina, i upravo sam naletio s obzirom da imam isti sat.
Naime ja sam ga vrlo povoljno nabavio, uzeo sam ga samo zbog izgleda koji je vrlo neuobičajen. Ali nisam previše pažnje njemu dao iz dva razloga, jedan je zato što je mašina "nedirana" te nije ni otvaran jer nema problema u radu, a drugi je da ja u prvi mah nisam skontao da taj broj na ciferu ( 36000) zapravo oznacava broj bph. E sad me kopka koliko i je li zaista on rijedak sat, jer shvatam ja da su skupi mehanizmi pogotovu sa 36000 vibracija, jer ovu moju Nivadu što sam uzeo je neko lokalno preduzece dijelilo za godine rada svojim radnicim. Hoću reć, postoji li mogućnost da neko preduzeće u Jugoslaviji nabavi baš rijetke Nivade i to još "NLO" model sa tek 36000 bph?
E zbog toga nisam pridavao značaju previše sad, ali sad vidim da je mehanizam bomba i da se oci izgube gledajuci u sekundaru u pokušaju da se "uhvati".
Hvala
Bookmarks sajtovi