To koliko traju kvarc satovi tek treba vreme da pokaže, ja kući imam Zenith iz 1900. godine, nije otvaran zadnjih pedeset godina, dobro radi. Baš me zanima kako se ponaša kvarcni sat nakon toliko vremena....
To koliko traju kvarc satovi tek treba vreme da pokaže, ja kući imam Zenith iz 1900. godine, nije otvaran zadnjih pedeset godina, dobro radi. Baš me zanima kako se ponaša kvarcni sat nakon toliko vremena....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Eno de!!!
Ja tražim pomoć za jedan podatak,a vi odma' ožeži po off topic-u!!!
Nisam htio otvarati novu temu samo zbog jednog pitanja vezanog za 1538 mehanizam i zato sam ga i postavio u ovoj temi!
Odgovorio sam na šefovo pitanje ali moj odgovor nikako nije razlog za OT diskusiju.
Biću veoma zahvalan onome ko zna broj napravljenih/upotrijebljenih 1538 mehanizama i ,naravno, napiše ga ovdje!
Ako ne znate - opet hvala!
Poslednja ispravka: iwc (4.5.2012. u 1:08)
@iwc
Dankhe. 1538 je životinja!
Off topic
@vlajo
Bilo koji mehanizam će živjeti milenijum ako se ne koristi,bilo kvarc ili mehanik!
Isto tako,ne postoji mehanik koji će raditi svaki dan 50 ili više godina bez ikakvog servisa! Za kvarc se slažem da se ne zna vrijeme trajanja.
Dalibore poslao sam im mail, pa ćemo videti šta će da odgovore...
@Don_Krstic
Poslao si mail na Omega.ch ?
Živo me interesuje hoće li odgovoriti!
Mislim da ćemo se načekati za odgovor ako uopšte odgovore!
Jednom sam ih pitao mailom za provjeru originalnosti SMP-a preko broja kućišta sata i dobio sam odgovor al' za cca 3 sedmice!
Za ovo pitanje čekaćemo odgovor mjesec dana i teško da će nam dati traženi broj!
Šta god da se desi,hvala ti!
Da, njima sam poslao, pa ćemo da vidimo šta kažu... Ma nema na čemu, i mene interesuje, a na internetu tog podatka nema nigde...
Zato i tražim pomoć!
Znam sve što se može znati o 1538,osim,naravno, ovog broja!
Pojedine stvari sam saznao od ovlaštenog servisera,a na moje insistiranje- natjerao sam majstora da malo podrobnije prouči mehanizam !
Nešto sam saznao od jednog "gurua" sa WUS-a, a vala, i ja sam njemu objasnio par stvari! Mogu ti reći da je super osjećaj naučiti nešto novo nekoga ko misli da zna sve!
Elem,želim ovaj broj(koliko ću puta ovo ponoviti) bez obzira što stvarno nije važan(nije kombinacija za LOTO) ali kao zadnja nepoznata informacija,jednostavno mi ne da mira!
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (8.5.2012. u 9:53)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Odgovoriše mi na mail, ali neće da nas počaste tom informacijom...
"We would not miss this opportunity to thank you for the confidence you have placed in our brand. However, as far as your enquiry is concerned, we thank you for your comprehension that we do not communicate such information concerning our product."
Bookmarks sajtovi