Stvarno prekrasan sat.A straga jos ljepsi!
I ne mogu da vjerujem da su slike napravljene BB-om
Stvarno prekrasan sat.A straga jos ljepsi!
I ne mogu da vjerujem da su slike napravljene BB-om
Jedina mana ovom satu je to sto na njemu pise "The first and only watch worn on the moon".
Evo ja cu da vam dam prvi link a vi pogledajte svih 6 delova (mislim da toliko ima) pa kazite da li je to laz ili ne?
http://www.youtube.com/watch?v=Y5MVVtFYTSo
Who's your daddy?
Pa stavio sam smajlija ali ipak ti pogledaj sve filmice pre nego sto postavis tako sigurne komentare... Na neke stvari jednostavno nemaju odgovora.
Ipak, to je za neku drugu temu , da ne spamujem tvoju... Uzivaj u satu jer vredi para!
Who's your daddy?
Odgledao ih odavno i i druge Kjubrik je kralj
Samo ti stavljaj fotke, mislim da ti niko neće zameriti ako napraviš i 1000 strana na forumu posvećenih isključivo Omega Speedmasteru.
Negooo... nemojte previše da mi idete u off-topic i pravite flejm sa pričama Rolex vs. ostatak sveta pošto se to nikada ne završi dobro.
Dakle, glavni junak ove priče je Omega Speedmaster Professional 3573.50.00 i neka ostane na tome.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Dakle ko kaze da ne radi Paypal u Smrdiji, e pa radi i ko kaze da se u Smrdiju ne dostavlja roba ako se kupi preko paypal, e pa dostavlja se. Cetiri dana je trebalo paketu iz Velsa da stigne u Smrdiju a od centra Novog Sada do ulice koja je na 6min peske tri dana Ali je stigla, narukvica koja onako, lepo ce doci u kolekciji. Moram reci da je kvalitet bas dobar, savovi su ravni, precizni, mekana je strasno, ne grebe ni malo, a toga sam se pribojavao, a tako je lagana da sad sat kao da nemam na ruci, sto me malo nervira No elem evo slika
Prilog 2788Prilog 2789Prilog 2790Prilog 2791Prilog 2792Prilog 2793Prilog 2794Prilog 2795
Poslednja ispravka: dragon (31.8.2010. u 12:02)
Hmmm... ne znam, meni se ne dopada da budem iskren. Taj natpis na narukvici nije baš najsretnija varijanta, mada kontam zbog čega si je uzeo i zašto se tebi dopada a i zimi će da bude odlična zamena za čeličnu narukvicu i daleko prijatnija za nošenje.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi