Jos koja danasnja fotka Pozz
Prilog 2798Prilog 2799Prilog 2800Prilog 2801Prilog 2802Prilog 2803Prilog 2804Prilog 2805Prilog 2806Prilog 2807
Jos koja danasnja fotka Pozz
Prilog 2798Prilog 2799Prilog 2800Prilog 2801Prilog 2802Prilog 2803Prilog 2804Prilog 2805Prilog 2806Prilog 2807
Odlican sat al je mnogo mocnija verzija 44mm, i znam da ce sad mnogi reci da je 42mm pravi Speedmaster ali ovo je evolucija ima pozadi safir vidi se co-axial masina...
Pregledao sam fotke i bicu iskren, neradi se ni o ceni niti o bilo cemu drugom, al starija Omega Geneve Automatik je prava lepotica koju mozes nositi i na prijemu i u setnju, ma nemam reci. A "brzog" bi vozao al uz Porche Carera 911, jedino tu mi lezi.
Elem o ukusima ne vredi raspravljati.
Dosla plavusa kod casovnicara da promeni bateriju. On ljubazno odgovara
da je to sat na navijanje.
Plavusa izlazi iz radnje i poce navijati "Aleeeee-aleeeee, aleeeeee-aleeeeee..."
Eee... a kako tek izgleda Geneve sad kada je skroz sređena. Ja sam je jedno tri puta uzimao u ruke i moram vam priznati da je zasenila speedy u potpunosti.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nikola sat je prelep, ziva legenda . Dugo sam razmisljao da nabavim 3570.50.00 upravo zbog njegove istorije ali ponajvise zbog mehanizma, Lemanijini mehanizmi su mi slaba strana. Po mom misljenju, skoro svaki je malo umetnicko delo .
Hvala,jeste i odusevljenje jos uvek traje. Opet bi taj izabrao. A sto se tice modela 44mm nista posebno. U modi su veci look at me satovi,a kad taj trend prodje legenda ostaje i narednih 60god.
Bookmarks sajtovi