Hvala Misicu
Hvala Misicu
Odličan tekst sa odličnim komentarima!
U zdravlju ga nosio!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Hvala dragod
serbiša, svaka cast na odlicnom i objektivnom prikazu, kao sto smo vec navikli od tebe, sa puno lepo uočenih i opisanih detalja!
fotke su sve bolje, samo nastavi tako.
za sam sat - sta reci, osim da me seiko odusevljava time sto i pored bezbroj modela u ovom segmentu uspeva da maltene svakom satu da neki jedinstven pecat, a da zadrzi prepoznatljiv imidz i identitet.
a posle svakog procitanog prikaza nekog seiko nindze, sve me je teze ubediti da uopste imaju konkurenciju kada je u pitanju odnos cena-kvalitet.
jole777 kaže:
Hvala simo
Pozdrav Serb. Novi sam na forumu i laik u ovoj oblasti. Ovaj tvoj SARZ005 mi je ekstra. Vidim da nigde ne mogu da ga nadjem osim na stranim sajtovima, a i ti si ga narucio iz Japana pa me zanima kako? Kako si narucio i platio?
Unapred hvala.
Verujem da ce i Serb da ti napise odgovor, ali dok on ne vidi....
Mozes recimo i iz Singapura da porucis, preko sajta Seiko 5 Sport Mechanical Automatic SARZ005 Mens Watch
Platis internet karticom(intesa ili neka druga) i sat ti stigne na kucnu adresu.
Za porucivanje iz Japana je isti princip, uostalom napisace ti Serb kad bude video poruku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cao Serbias ,
vidi na ovom sajtu da li imaju HIGUCHI-INC ili saiya japan (mada ne mogu da mu nadjem sajt, uputice te forumasi)...
Kao sto je rus rekao to je princip narucivanja... Internet kartica narucis na pouzdanom sajtu , pritom platis 20 posto poreza i 10 posto carine na cenu sata + transporta ... Znaci odes na ovaj sajt ako imaju ili ovaj sto je Rus napisao (ja nisam kupovao sa tog sajta , ali kolege forumasi jesu) i pazaris a ja bih ti preporucio da pogledas i nase prodavnice cini mi se da su dobili neke slicne modele kod nas ....Baci pogled u Sense prodavnici u Bg
Ako treba jos nesto slobodno pitaj
Hvala mnogo obojici. Gledao sam na Sense ali takav nemaju imaju nesto slicno. Jos jednom HVALA
Bookmarks sajtovi