Odlicno predstavljanje
Odlicno predstavljanje
Odlican opis i odlicne slike.Svaka cast.
Lep sat pored te dve mane koje si naveo, mogli su i da izbace onu drugu krunicu, i naprave sva podešavanja na glavnu, ali dobro.... Meni se lično dopada plavi cifer i planiram da uzmem takav sat. Poz.
Mišić M.
Ja negde pročitah dal na Wus, da je upravo narukvica bolja (manje osetljiva na grebanje), kao i rotirajući bezel sa kojim je ranije bilo problema....sve u svemu nema mnogo velike razlike sem estetske.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Jednom prilikom je neko napisao, cini mi se Vukas, "nije taj wus sveto pismo", ima i tako svega i svacega.
Skoro sam imao prilike da drzim oba sata u ruci i apsolutno se slazem sa onim sto je ckvrlj napisao.
Narukvica je identicna, jedino sto ima taj sredisnji deo ispoliran, tako da stvarno ne vidim kako moze da se lakse ili teze grebe.
Bezel, odnosno konstrukcija bezela je takodje identicna, jedino se umetak razlikuje, pa su na ray-u malo veci brojevi.
Ne zelim stvarno da ulazim u neku raspravu, ali satovi su gotovo identicni, jedino se estetski razlikuju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi