Dobar dan.
Dobar prikaz.
Dobar sat.
Dobar dan.
Dobar prikaz.
Dobar sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Stari,opis ti je 10-ka,a za slike nema gradacije! Svaka čast!
Sat je super,samo,ja ne volim orange cifere!
Pored sjajnog sata , ja sam oduševljen prikazom istog ! Zajsta sjajan , profesionalno uradjen review !
Rep added...
Cestitam na opisu sata i na slikama.lepo je kad neko ume ovako dobro da opise sat.svaka cast.
Sta dodati? Odlicno, informativno predstavljanje, odlicne fotke, odlican sat. Hvala!
Da, dajver treba da bude narandzast ali ovome lepse stoji plavi brojcanik* (bar na slikama). Mislim, nije da je narandzasta boja bitna ako se stvarno roni nego, vise kao simbol...narandzasto - a-ha, komunal....ovaj... dajver
*Naravno subjektivno misljenje.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Treba biti jako trezven i pametan,uzivati u stvarima koje volimo...Zelim ti da te dugo sluzi jer je to sat koji je stvarno lep. U zdravlju ga nosio i uzivao u svim trenucima ne samo s njim nego i s ostalim...
next year at this time I'll be a millionaire
Cestitke i od mene, odlican opis i sjajne fotografije, u zdravlje ga nosio!
Čestitam na objektivnom prikazu ovog prelepog sata i fotografijama koje su profi odrađene. Ne sećam se da sam čitao bolji test u poslednje vreme. Bravo još jednom!
Čestitke na lepom tekstu i odličnim fotografijama !
Bookmarks sajtovi