E,to je već ozbiljna fotografija!!!
Nego,daj nam sada i Orisovu fotku - ipak je ovo njegova tema!
Svaka čast za temu, meni je taj Oris jedan od najlepših diver satova, i jedan sa liste želja, što se da pretpostaviti sa avtara..
Kada su tačno prešli na SW200, kako se može vizuelno utvrditi da li je 2834-2 ili SW200?
nemoj me držat za riječ, ali konkretno za ove modele znam da je bar od 2008 sellita u njima. Eee sad, dali je ranije bilo Ete u ovim entry modelima stvarno neznam.
Btw, evo vam jedan podatak iz Zagreba što se poskupljenja tiće konkretno za ove Divere.
Prije cca 2 mjeseca sam kod jednog našeg trgovca gledo Diver modele i cijena je bila 7 400 kn ( cca 1000 eur) a sad prije neki dan satovi otišli cijenom malo gore.
Naime sad taj isti sat košta svega 10 500 kn ( cca 1 418 eur ) prava sitnica, jedva primjetno poskupljenje. Jedin razlog zbog kojeg se veselim možebitnom ulasku u EU je da ovi naši hoštapleri od trgovaca skroz porikavaju i da ko čovjek odeš van i kupiš sat bez da ga skrivaš na carini.
Užas, to je skoro pa duplo od cene po kojoj može da se uzme u inostranstvu...
ma šta je najbolje možeš i kod nas kupit takav sat za novce koji su recimo kao na netu,ali to je sve već u igri poznanstva i igre "ispod žita" moraš znat bratića od kuma njegove tetke i te fore. Ovaj njihov bezobrazluk sa cijenama stvarno iritira. Teško da ću više ući u trgovinu i kupit sat. Uvijek može uzet iz vana gdije daju popuste i do 35% na satove koji baš nisu hit ili sa raznih Cruzera..... ima 1000 drugih putova koji su isplativiji, ali to su već kemije i to je ono što živcira. Dođeš u dučan i onda te on gleda u oči i kaže cijenu, a obijica znate da se radi o čistoj otimaćini novaca.
@omegasea
Molim fotku iluminacije Orisa po drugi put(al' da bude ko od SMP-a)!
Znam da možeš!
Bookmarks sajtovi