I meni je sekundara zapala za oko, nema teorije da je neko koristi da bi produzio zaron do poslednjeg sekunda. Mislim da je to nemoguce, bar na osnovu mog iskustva ali to je nebitno, lep i nesvakidasnji detalj.
Takvi detalji cine sat drugacijim
I meni je sekundara zapala za oko, nema teorije da je neko koristi da bi produzio zaron do poslednjeg sekunda. Mislim da je to nemoguce, bar na osnovu mog iskustva ali to je nebitno, lep i nesvakidasnji detalj.
Takvi detalji cine sat drugacijim
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
kakav posljednji minut sa sekundarom kojoj se ne zna gdje je prava strana?
sekundara je napravljena s ciljem kozmetike, nema nikakve teorije da je napravljena kao mjerilo nečega, jer ona sa dvije identične strane ne može biti mjerilo ničega
^ nisu indenticne strane, jedna je premazana iluminacijom, a druga nije. pa da nije tako ne bi se moglo namestiti tacno vreme, niti bi vlasnik sata mogao da zna kakvo je prolazno vreme sata na 24h, da li kasni li zuri.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
e, onda moja greška nisam vidio taj detalj
I ja kažem da je nemoguć zaron do poslednjeg minuta ali navodim i sam da je to totalna glupost nego je to bilo prosto moje jedno logično mišljenje jer poznajući Oris znam da uvek urade neke sitnice vezane za podvodni svet.
Svi znamo da su u moru bitne minute, a ne i sati pa je iz tog razloga napravljen i Oris Regulateur “Der Meistertaucher” gde je izražena samo minutna kazaljka i ostaje na centralnom mestu dok su sati prebačeni na poziciji 3 sata samo iz razloga da bi bili vidljiviji minuti pod vodom.
jedan od ljepsih satova na svijetu
Sent from my Galaxy Note
Bookmarks sajtovi