Ok,ok.....kada ti dođe u ruke bolji telefon ili foto aparat,napravićeš ti bolje slike(ovaj sat to zaslužuje)!
Ja sam slikao sa kamerom od 3,2mpx Nokie 6303 i slike budu dobre(malo se namučim,fakat)!
Super sat!!
Idem sad trazit jos koju sliku na netu i vidit visinu sata.
PS.fali samo wristshot!
@Dado, biće ovih dana par fotografija, ove su uslikane Samsung Wave. Negde od nervoze i nisam isključivao mikro tako da je ovo bilo najbolje!
@jole777, naletećeš na bolje fotke, samo sam ovu ostavio Simi u rečenici, link.
Čestitke i od mene
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Ejj crnogorče!
Hvala ti puno, želim ti Rolex-a u najskorije vreme!
dobar je ovaj klip sa menjanjem narukvice.
i sam sam planirao da kupim metalnu (mada je necu sam menjati definitivno )
da ne znas mozda neku varijantu da se kupi ili naruci negde kod nas posto vidim da si sat nabavio uz pomoc nekih ljudi sa foruma pa mozda moze i narukvica da se uzme... ?
pozdrav
"Time. Time. What is time? The Swiss manufacture it. The French hoard it. The Italians want it. The Americans say it is money. The Hindus say it doesn't exist. Do you know what I say? I say time is a crook" - Humphrey Bogart in Beat The Devil in 1954
Znaš da Longin volim više, može i neka Omegica!
Skupi su brate puno Rolexi, čekaj da napunimo 60-tak godina! :p
Skupe su jako, to me nervira može solidan sat da se uzme za te pare, e sada ako si raspoložen da uzmeš samnom nešto što sam planirao za koji mesec treba ti nekih $150 kojih ćeš pretvoriti u evre. Mogli bi zajedno ako želiš da naručimo ali su stvarno skupi?
Njega bi sada uzeo!
Malo sam preuredio temu i vidim da ja nista nisam komentarisao .
@Angel - svaka cast na satu. Ja na Oris nisam obracao previse paznju, ali kada sam video ovaj tvoj sat i nivo detalja na njemu - definitivno su me odusevili!
No time to lose
Bookmarks sajtovi