Bezbi, čestitke i sa moje strane. Odličan prikaz lepog i zanimljivog sata. Neka te u zdravlju služi.
Bezbi cestitke na izvrsnom tekstu. A sat je stvarno prelep!
Evo i ja da čestitam... A i da se zahvalim na odličnom tekstu koji nam je od velike pomoći i siguran sam da će i nas ostale koji smo se nakanjivali da uradimo sličnu stvar ohrabriti u tome...
Meni je odlična... valjda što se i ja veseo vratih kući. Ej, bezbi , stvarno je extra sat, a i ukopi ga uz jaknu, svaka čast...
Ja tek sada videh temu, cestitke i sa moje strane. Posto sam i sam imao jedan model ovog proizvodjaca, reci cu samo da se zaista radi o dobrim modelima, a kada se cena uzme u obzir, utisak je i vise nego odlican. Sto se kaisa tice, neka te ne brinu te crtice, moj je bio isti, samo u drugoj boji, i meni su se te crte pokazale posle par dana, ali poste toga se nisu povecavale. Posle mesec dana nosenja, potpuno sam promenio misljenje o kaisu, jako je udoban bio, i prilicno dobro se drzao. Rekao bih da nije los koliko na prvi pogled izgleda...
U zdravlju da ga nosis, druze
imam parnis big size, precnik mu je 50 sa miyotinim meh os10. to mi je peti sat i vise je nego ok... cijena mu je bila tricavih 60 eura preko e bay-a prosle godine..... ubjedljivo najjeftiniji u mojoj kolekciji, a kao da je najskuplji....
Sent from my Galaxy Note
Bookmarks sajtovi