Pozdrav aresMD!
Možeš li da staviš sliku parnisa? Imamo temu za slike ovde: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Pozdrav aresMD!
Možeš li da staviš sliku parnisa? Imamo temu za slike ovde: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
aresMD,dobrodošlica i od mene.
Naravno da bi bilo lepo da postaviš slike i ostalih tvojih satova.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sent from my Galaxy Note
nisam imao vremena da postavim sliku koju bih sam slikao ali cu za par dana.....
nemam vremena ovih dana. od nedavno sam na forumu i mogu reci da je prilicno dobar....
poz za sve
Sent from my Galaxy Note
Bas lep sat, i ja bi ga kupio nego me nervira toliko cekanje dok stigne
Lep sat, za svaku pohvalu. Nisam znao da im ugrađuju miyote, što je svakako plus. Na slici deluje da mu je završna obrada sasvim OK i veoma mi se dopada.
Dođi ovde kad budeš imao vremena, pa da uživamo u lepim satovima.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Baš lep sat za male pare, ugođaj bi bio potpun da je mehanički.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Naravno mehanika bez premca. Ima dosta savjeta i sugestija na forumu sto je vise nego korisno... Inace se bavim prodajom satova invicta, nautica, citizen, seiko i casio. Takodje radim narudzbe satova od 50 do 5000 eura (naravno zaobilazeci carinu)
Sent from my Galaxy Note
Malko da osvezim
Sa ponosom da kazem: sat nosim kostantno i nakon pola godine sat je u mint stanju. Bez ijedne ogrebotinice na staklu i kucistu (ostali moji celicni satovi su puni ogrebotina a manje noseni), narukvica je nepromenjena i mirise na kozu kao nova. Sa satom nisam imao nikakav problem, sve moje pohvale za Parnis.
Odlična vest....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi