Odličan prikaz sata! Sat je stvarno prelep i deluje dosta kvalitetno.. Za tu cenu super kupovina.
Odličan prikaz sata! Sat je stvarno prelep i deluje dosta kvalitetno.. Za tu cenu super kupovina.
23 jewels, iskren prikaz. Neka te dugo u zdravlju služi !
Dopadljiv sat. Dizajn mu je svakako najjaci adut. Neverovatno koliko me plava boja kazaljki podseca na neki Longines iz master serije.
Ali treba biti iskren, bode mi oci natpis "chronometer" na brojcaniku, sumnjam da ovaj sat ima takav sertifikat. Ako je tacno da ovaj sat nema taj sertifikat radi se o laznom reklamiranju. Zbog toga nije ni cudo sto svi sude tako lose o kineskim proizvodjacima i njihovim proizvodima. Sa druge strane, pitanje je vremena kada ce kineski proizvodjaci steci dovoljno iskustva da pomrse racune Japancima i Svajcarcima, a ako ovako nastave, to ce se desiti sigurno.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Odlican prikaz sata, i vrlo objektivan!
Imao sam prilike da vidim ovaj parnis kod Sime, a sticajem okolnosti, i u časovničarskoj radnji gde se vrteo na 'ražnju'. Sat zaista izgleda lepo u prirodi i vrlo rado bihnosio takav. Plave kazaljke mu daju zanimljiv i elegantan šmek, a 23 jewelsu želim da ga dugo i u zdravlju nosi.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Sat zaista lepo izgleda, a jos bolje ga je docarao 23 jewels.
Odlican prikaz sata... Sat je odlican za taj novac a i veoma lepo izgleda...posebno mi se dopadaju plave kazaljke..!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Lep sat i jako dobar prikaz. Citajuci o auto industriji, gde Kinezi takodje kopiraju do besvesti, do mene je doslo saznanje da u kineskoj kulturi kopiranje predstavlja najvisi stepen priznanja za kopiranog i ne smatra se negativnim. (sad, nisam ovo proveravao dalje, ali uvek treba uzeti kulturne razlike u obzir kada nesto procenjujemo).
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ovako emotivan prikaz može doći samo od nekoga ko mnogo voli satove......moje čestitke za tekst. Sat izgleda jako lepo, i pored toga što lično volim malo grublje narukvice, mislim da bi ovom lepotanu dobro legla plava koža! Ako se odlučiš za nju, baci fotku da vidimo.
...požuri polako...
Bookmarks sajtovi