ja bih stavio istu širinu i sličnu narukvicu,super mu čuči.sat je ko čokoladica,poz
ja bih stavio istu širinu i sličnu narukvicu,super mu čuči.sat je ko čokoladica,poz
svidja mi se i sat i prica u vezi sata.ne menjaj nista sredi tu kopcu i to je to.
Sat je odličan,a narukvica je najmanji problem(mash,naravno)!
Dali je rađen servis i imaš li kakvu sliku mehanizma?
pozdrav
Sat kakav bi dosta nas vintage zaljubljenika poželjelo u svojoj kolekciji. Čuvaj ga, odličan je. I njegovo jako dobro stanje je za svaku pohvalu.
Da, ako imaš, daj nam snimke mehanizma...
Nazalost nemam slike mehanizma.Sat je bio na servisu do pre dva dana kod Aleksandra Kostica,casovnicarska radnja Dojcinovic na Zelenom vencu i bas sam zadovoljan kako je sredio sat.Radio je ciscenje mehanizma, nitnovao je kazaljku sekudare hronografa, ispolirao kuciste i staklo.Potpuno ste me ubedili da narukvica bude mash.Takav tip kopce nema, pa zato ne mogu da zamenim samo nju, vec moram celu narukvicu.
Pozdrav svima.
ok al sacuvaj staru obavezno.
Naravno, stara narukvica ostaje kod mene u zasluzenoj penziji.
Na kraju sam stavio koznu narukvicu (delo naseg majstora Puga, koji radi vrhunski) i bas sam zadovoljan. U pocetku bas i nisam bio za koznu, al mislim da nisam pogresio.Evo par fotki:
By igorbeog at 2011-10-05
By igorbeog at 2011-09-19
By igorbeog at 2011-10-05
Mozda sam malo preterao sa fotkama.Pozdrav svima
Poslednja ispravka: dragon (6.10.2011. u 1:41) Razlog: ubacene fotke
Znas, kad je svaki komentar suvisan treba samo staviti
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Sa koznom narukvicom je jednostavno da prostis na izrazu hEBENO dobar!Pun pogodak!
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch".
Woody Allen
Bookmarks sajtovi