Cestitam!!!!! Ja sam verovatno jedan redkih ljubitelja kineskih satova na ovom forumu i veoma mi je drago kada neko dodju u posed istih!!! Ti si kupio Mercedes, bre!!!! Uzivaj u njemu!!!!
Cestitam!!!!! Ja sam verovatno jedan redkih ljubitelja kineskih satova na ovom forumu i veoma mi je drago kada neko dodju u posed istih!!! Ti si kupio Mercedes, bre!!!! Uzivaj u njemu!!!!
Čestitke i sa moje strane! Sat baš dobro izgleda, nadam se da ćeš uživati u njemu.
Veliki pozz!
Cestitke, imao sam Seagull i odlican je bio.
Pridruzujem se cestitkama, zaista zanimljiv sat, nadam se da ce opravdati ocekivanja. Takodje spadam u grupu onih koji ne beze od Kineskih satova, ali nikako da jedan seagull dodje na red. Odavno mi je Military 1st edition zapao za oko, ali...
Uzeo sam još jedan model ocu, sa retrograde prikazom datuma i dual time prikazom sati i minuta... Uskoro ću predstaviti i ovaj model.
Što se tiče Made in China modela, od toga ne bežim nikako. Napreduju ljudi sve više i više!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Hvala za predstavljanje ovog kosookog. Moon phase je po meni najlepsa komplikacija na satu! U zdravlju nosio ovog galeba!
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi