Seiko imam ali ne i providnu kutiju da mogu da gledam taj rotor kako radi Prelep je sat
Seiko imam ali ne i providnu kutiju da mogu da gledam taj rotor kako radi Prelep je sat
"Prikaza sata koji kod nas košta oko 80 evra dok je u inostranstvu i jeftiniji."
Svaka čast za prezentaciju sata. Imam u kolekciji jedan Seiko ali nemam kultnu "5".
Zamolio bi kolegu Skaja da mi odgovori gdje se kod nas ovaj sat može nabaviti za 80 evra? Je li to novi ili polovni?
Bravo Sky
Kolega bravo na trudu,hvala za predstavljanje a sad ko hoće ko neće sat,sto ljudi sto ćudi sto žena...
Hvala svima. Zadovoljstvo je moje.
Dukin, kada sam napisao da je cena kod nas oko 80 evra a u inostranstvu i manje mislio sam generalno na Seiko 5 satove. Ovaj konkretan model (SNXW55) je malo ređi i nije ga jednostavno naći. Moj primerak je iz 2006. godine. Lako moguće da se više ne proizvodi. Ako je za utehu postoji identičan model sa mehanizmom 7009, bio je jedan ne tako davno na KP.
I drugi put.
Jedan od najlepsih 5ica, kada je se meni bas svidjao pre neku godinu trazio sam ga bukvalno na svako mogucem forumu mesecima i nisam mogao da ga nadjem, cak ni ozmaku. Super sat!
Bookmarks sajtovi