Čestitke Jole, znam koliko dugo si ga tražio i nadam se da će zadovoljiti i ispuniti sva tvoja očekivanja.
Ja još uvek u potrazi za pandom ili ufo! Nadam se da ću uskoro naleteti na nešto vredno kupovine.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Evo par slika koje sam obecao,Seiko Bullhead 1974.god.
Fishbone narukvica je na ciscenju trenutno:
jole, srećniče, svaka cast!
najlepsi sat na forumu (a i sire)!
deluje fantasticno ocuvano... aj, pls, kad budes stigao, daj jos neku slicicu, da uzivamo!
jole777 kaže:
Jole777
Lepotinja.Dobro da ga čuvaš.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jole imas "bika" za ponos!
Samo, ja bi mu promenio narukvicu, čini mi se da bi neka svetlo braon sa belim štepom bolje legla.
Thx sima!
Jako,jako dobro je ocuvan za svojih 40tak godina.
Ima dosta crtica,nije mint ali je unpolished i original.Unutra se mehanizam sjaji od cistoce,bilo mi je bitno da na kucistu kod navoja nema nimalo hrđe ili diskoloracije jer to zna cesto kod njih biti boljka.
Ovaj je bio kristalno cist i nisam htio propustit priliku iako sam rekao da necu kupovati vise dok ne prodam par satova.
d1d,imas pravo,gledao sam i remenje danas ali nisam nasao odgovajaruci tako da sam stavio ovaj svoj stari.Zasada mislim mesh na njega stavit.
Jole care svaka čast... Sat je prelep... Zavidim ti...
Svaka čast Jole, odličan je.
Iz kog kraja sveta je doleteo? Jesi li ga uzeo preko ebay-a ili preko nekog foruma? How much money? Može i na pm odgovor!
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bookmarks sajtovi