Hvala svima !
23 jewels... ne zameram... lepo je kada te citiraju za života ( obično je suprotno )
Vukas za takav kaiš moraš doći lično i personalno u Novi Sad i posetiti najboljeg časovničara...moram li reći ime časovničara
Hvala svima !
23 jewels... ne zameram... lepo je kada te citiraju za života ( obično je suprotno )
Vukas za takav kaiš moraš doći lično i personalno u Novi Sad i posetiti najboljeg časovničara...moram li reći ime časovničara
Bravo Sky jako lep sat cestitam u zdravlje da ga nosis !
Sky ti si za spisatelja..volim tvoje postove mislim znam sta me ceka. bravo
poenta je da od mozda ne mladog sata ne tako atraktivnog sata mozda i ne tako lepog sata uciniti ga suprotnim ovim sto sam naveo a ti i walter i par vas cinite...sima...modelator da me ne banuje...
svaka cast jos jednom
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala još jednom !
@skydrummer , kad čitam tvoje postove, poželim da su na papiru, a ne na netu. Društvance, kao što je skydrummer , Vukas, VladaP, Walter, 23jewels... (da ne nabrajam sve) , bi mogli komotno da "ukoričite" postove. Ja bih prvi kupio primerak, uživao čitajući sve dok me vid služi. Svaka čast na podizanju kvaliteta dragog nam foruma. Sve najbolje i samo napred !!!!
Cestitke i od mene, sa ovakvim opisom i fotografijama ovaj sat mi se jos vise dopada. Ovo je dobra ideja sto je rekao @backarelli, treba razmisliti o tome ima ovde sjajnih tekstova.
Sjajan opis i odlicne fotografije...
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Hvala !
Bookmarks sajtovi