Simo sve cestitke, sjajan sistematican i sveobuhvatan prikaz ovog prelepog sata. Pravi tekst za udzbenike!
Simo sve cestitke, sjajan sistematican i sveobuhvatan prikaz ovog prelepog sata. Pravi tekst za udzbenike!
ma jeeeeste Sima za predsednika Srbije
e mogao bi Rusima da ponudim CCCP duks adidads original pa da im cucno ku ludo ne znam da li ce da se obrisati ovaj post ali je bila sala ne prodaja niti bilo sta sta pomislite!!!
next year at this time I'll be a millionaire
Simo, tvoji satovi i fotografije štetno utiču na moje srce. Zdravlje na stranu, zaista odličan i informativan prikaz fenomenalnog sata i još legendardnijeg mehanizma. Nema se tu šta dodati osim...
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pridruzujem se pohvalama, a moje misljenje o satu i izboru znas.
Svaka čast za opis.....fino si se naradio!
Sat je
Simo sat je prelep... Hvala na odličnom tekstu i fotkama... Svaka čast...
Simo svaka čast! Odličan sat, a i opisi su ti sve bolji i informativniji!
Samo tako nastavi...
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Ovo je jedan od najboljih i najinteresantnijih tekstova koji sam procitao ovde a, i sire, slobodno mogu to da kazem. I uveo bih ga u skolsku literaturu kao obavezno stivo. Simo ulepsao si ovo moje mamurno jutro, ogromno hvala za to!!!!
Bane tebi hvala sto si podigao temu, i kad smo vec kod toga mogli bi moderatori da naprave neku "lepljivu" temu gde ce se naci linkovi ka ovakvim tekstovima mozemo i da ih ocenjujemo (glasamo za onaj koji nam se najvise svidja) i time nagradimo ovakve stvari, ono nicim drugim nego respektom kakav zasluzuje njihov tvorac.
Pozdrav i jos jednom svaka cast Simo majstore. Odlicno ali stvarno...
drustvo, hvala svima! drago mi je ako vam se svideo tekst.
@bane - ako si u bg ili okolini, probaj kod Kostica (Zeleni venac) ili Bojovica (City pasaz), a ns i okolina - Simovic. bilo bi steta da ne sredis taj satic!
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi