Uopšte ne znam kako sam propustio ovu temu! Simo legendo svaka čast na ovako lepom opisu još lepšeg sata.
Uopšte ne znam kako sam propustio ovu temu! Simo legendo svaka čast na ovako lepom opisu još lepšeg sata.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
^ ni ja ne znam kako mi je promakla zato sam i pomislio da bi bila dobra ideja da se napravi lepljiva tema koja ce imati linkove ka ovakvim tekstovima gde cemo ujedno moci i da glasamo za onu koja nam se najvise svidja.
Da malo "zabiberim" temu
Plavi Monaco
Zeleni Monaco
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
^ d1d, sta reci, osim: i
jole777 kaže:
Simo, daj jos neku slicicu
Kako ide tvoj? Nesto vremena je proslo, kakvi su utisci?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
pravo da ti kazem, nisam ga dugo nosio zato sto je sada na njemu pugov racing kais, pa se pretvorio u ekstremnu sportsku varijantu koja mi ne ide bas za svaki dan. ali, dobro si me podsetio, mogao bih bas da ga izvedem malo na sunce.
jole777 kaže:
Pridružujem se čestitkama Simo, kako za tekst, tako i za sat, a koliko je ovaj sat tražen i danas govore cene na tržištu koje napolju dostižu i tri zelembaća!
-hhmmm... da ,vidiš, pročitao sam temu još ranije, a kako mi je "like" promakao, nemam pojma...
d1d , svaka čast na "biberu" !!!
Svaka cast za text , nego daj da vidimo taj tvoj primerak.
tnx, iggy.
ne znam na koji primerak mislis? na svim slikama koje prate tekst je moj (jedini) primerak (na pugovom kaisu i metalnoj narukvici), osim fotke mehanizma (pise od koga je preuzeta).
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi