Pazi,narukvica je ,a dizajnera bi trebalo.........!
Sat je ekstra i veličina je interesantna!
7T32 standardno pouzdan kao i sva 7T linija - znači sve 5!!!
Opis je
Pazi,narukvica je ,a dizajnera bi trebalo.........!
Sat je ekstra i veličina je interesantna!
7T32 standardno pouzdan kao i sva 7T linija - znači sve 5!!!
Opis je
Pa,to druže Dalibore.
Iskreno i konstruktivno.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kakva recenzija Pazi da ne uletiš 200 na sat u krivinu...mislim, vuče....narukvica.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Vazda iskreno prijatelju Vladane!VLADAN P:97181 kaže:
Vladane, konačno recenzija sa tvoje strane, zaista su mi nedostajale, a i ovoga puta kao i do sada si me dobro nasmejao.
Sat stvarno vredi svaki Euro cent koji si za njega dao, a drago mi je što sam imao privilegiju da budem jedan od prvih ljudi koji je taj sat video i dodirnuo odmah nakon kupovine, bila mi je velika čast.
Svima koji još uvek nisu pročitali Vladanovu recenziju izvanrednog Seika neka to učine odmah, garantujem da će im ulepšati dan.
Posto to niko nije pomenuo, evo ja da kazem: Kakav opis! Stvarno si mi ulepsao dan!
Stvarno, savrseno nepotrebno ispoliran srednji deo narukvice....
Jel ono sa dragom, pismima i Japanom Balasevic?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi