34Likes
-
Re: Seiko SARB017 - zeleni alpinist
Jedini je problem sto je (skoro) sav ispoliran do visokog sjaja, pa skuplja otiske prstiju... Stalno ga brisem. Bojim se da to vec nije bolesno
E majstore, kada si vec tu. Ima li a-r premaz ili ne? Cini mi se da sam ranije procitao da ima, ali danas nisam mogao naci taj podatak.
-
Mislim da nema. Da ima onda bi pod oštrijim uglom video plavičastu boju stakla.
Poslednja ispravka: skydrummer (23.11.2013. u 19:01)
-
Pa brisi ga valjda je zasluzio
-
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Cestitam,patimo od istog virusa.Sto se tice sata stvarno je super,meni licno ta zelena boja cifera ne lezi a i kazaljke su suvise retro za moj ukus.
Bas su izbacili novu seriju alpinista sa crnim i belim ciferom i precnikom od 40mm SARG001,SARG003,SARG005,SARG007.
-
Hvala vam drugovi joste jedared! Naravno i drugarici/ama se zahvaljujem!
kengur: divna je ta SARG serija, mada ja licno pikiram na SARX015-017. Samo da jos nesto obavim usput pre toga.
-
Mislim(mozda gresim) da Seiko dosta kupaca izgubi zbog tog precnika..Ajde dress mora biti malo manji ok 38-40mm, ali ovi ostali ukljucujuci i nove alpiniste, po meni, trebali bi imati onih savrsenih 42mm. 2mm je to ali se poznaje na ruci.
-
Nisam siguran da gube, verovatno ogroman broj satova prodaju u Aziji, pa bi im veći prečnik predstavlja još veći problem, zbog nešto sitnije gradje tamošnjeg stanovništva.
38-40mm sigurno predstavlja neki kompromis.
-
Nešto sitnijeg!!!
-
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi