zaista, ko sto vladan rece, tek na ruci se vidi koliko je lep sat...!
zaista, ko sto vladan rece, tek na ruci se vidi koliko je lep sat...!
jole777 kaže:
Spirit of Credor
Hvala, hvala!
E, to je to! Što rekoše kolege, tek se na ruci vidi lepota ovog sata!
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
stvarno na ruci jos bolje izgleda
Konačno poslednji deo testa SARB023... Evo kako izgleda sa originalnim Seiko kožnim kaišom:
Kaiš je inače prilično tvrd i nije naročito udoban - Pugo bi sigurno uradio bolji posao. Inače mislim da je metalna narukvica mnogo bolji izbor mada ovako možda deluje malo elegantnije.
Deluje elegantnije nema šta, samo ta narukvica ima problem: do pola od lugova je popunjena i onda se na tom mestu lomi! Zato zahteva da se dobro zategne na ruci (da bi uslovno rečeno bila udobna). U svakom slučaju i nije nešto odradjena.
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Iskustva su sledeća: ako se sat nosi 8h dnevno ili ako stoji sa brojčanikom gore a da je prethodno potpuno navijen odstupanja su +1 do +2s dnevno. Kada se odvije recimo do pola i stoji u istom položaju odstupanja su veća ali do maksimalno +4s dnevno. U položajima sa krunicom gore ili vertikalno može da uspori do -8s ako nije skroz navijen. U položaju sa krunicom na dole nisam primetio nikakva odstupanja.
Tiha, sarb izgleda odlicno, a cini se da tako i radi. Stroziji si od COSC komisije
Da je moj, ja bih ga stavio na sto tamniju braon kroko kozu sa braon ili belim stepom.
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Sad ga nešto gledam i ne mogu da zamislim kombinaciju u kojoj bi loše izgledao ovaj sat
Izgleda ko milion dolara.
Bookmarks sajtovi