Tiho, čestitke na lepom satu, lepom prikazu i fotografijama i pre svega na trudu i volji. U zdravlju ga nosio ! Interesantni su mi podaci-skraćenice na tom unutrašnjem prstenu.
Tiho, čestitke na lepom satu, lepom prikazu i fotografijama i pre svega na trudu i volji. U zdravlju ga nosio ! Interesantni su mi podaci-skraćenice na tom unutrašnjem prstenu.
これらの写真を見て、この美しい説 を、私はそれを購入する方法につい 質問リクエストを座って、低音がと て も美しいです...そして、これの説明 イラストを提供する、しかしそれは だのイメージだけど、いい時計と健 康の各キャストのアルピニストの良 説明で はありません着用する tiha
Poslednja ispravka: milan zmaj (21.1.2012. u 18:04) Razlog: ovo znak pitanja valjda nije mogao da prevede ili me ni oni ne razumeju hahaha
next year at this time I'll be a millionaire
gledajuci ove slike i ovaj prelepi opis, sam sat trazi da se pita kako da ga kupim i bas je prelep...zato i sluze opisi i slike ove,ma da to nije samo slika vec lep sat i lep opis svaka cast Alpinisto u zdravlje da ga nosis
Poslednja ispravka: milan zmaj (21.1.2012. u 18:07) Razlog: srpski
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala za komentare!
Odličan sat,a i opis!
Jedan od njihovih najljepših satova srednje klase!
Sat je super! Ne znam zasto, ali na prvi pogled mi je licio na neki Rolex
Ako nije tajna koliko te je izasao sat?
Oko 440 € i nesto preko 12000 carine i PDV-a.
Sve pohvale za prikaz sata! U zdravlju ga nosio!
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Čestitao sam ti onomad, još kad si dobio sat, al ću još jednom! Svaka čast! Definitivno jedan od najlepših satova srednje klase, prelep bazel i još lepši cifarnik! Ako nije problem, daj bar jednu fotku sata na ruci, al malo izdalje
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Odlican prikaz i naravno prelep sat...!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Bookmarks sajtovi