Po meni je i lepsi od GS.
Ovaj Hadzija me je totalno zaludeo sa high-end kvarcnim satovima.
Po meni je i lepsi od GS.
Ovaj Hadzija me je totalno zaludeo sa high-end kvarcnim satovima.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Slažem se, ima priču, nema šta....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Preciznost je takva ako ga nosiš 12h/dan!
Ono što je bitnije je garancija od 10 god. i kvalitet mehanizma.
Chronomaster je prelijep sat ali bih prije uzeo Seiko!
Što se tiče priče o HEQ satovima,paaaa,mora neko da tjera vodu i na tu vodenicu!
I ja bi definitvno voleo HEQ sat, naravno prvo da imam neki mehanicki jace klase. Sve je to uticaj Dalibora, da nije pisao i insistirao na HEQ satovima, verovatno nikad ne bih ni citao o njima, ali pod njegovim uticajem nije bilo spasa
Blagodarim junaci!
Lijepo je znati da te ljudi shvataju za ozbiljno!
Došle su mi 22x1.78x1.1mm iglice from Australia! Trebalo im je 10 dana,što je prilično brzo s obzirom odakle su došle i da je obično pismo u pitanju. Kod mene ni jedan od 2 časovničara nema takve iglice pa se moralo nabaviti na ovaj način. Originalne od 2.5mm ne mogu stati u mesh pa je postojala solidna opasnost da ove iglice od 0.8mm "lagano" ispadnu što bi,jel', dovelo do određenog oštećenja mjezimca,a takvu glupost bi vlasnik sebi teško oprostio! Čekam još watchadoo čeličnu,tešku narukvicu- i ona putuje sa dna globusa! Aman ću onda biti miran!
Probao sam na fotki pokazati koliko je zakrivljeno staklo-nadam se da sam uspio!
Može biti ali sada sam makar siguran da neće ispasti zato što su tanje od originalnih. To bi bilo stvarno nemarno!
Pravo dobro izgleda na meshu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Još da je slika postavljena normalno!
Hebi ga,preko moba sam je poslao.....jedva!
edit:
Sada gledam maksimalno uvećanu sliku i sasvim je ok s obzirom da je slikana 5mp Samsungom!
Ja zadovoljan!!!
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (3.12.2012. u 12:49)
Bookmarks sajtovi