Tiho cestitke, kao i do sada vrlo objektivan prikaz sata propracen vrhunskim fotografijama!
Tiho cestitke, kao i do sada vrlo objektivan prikaz sata propracen vrhunskim fotografijama!
Super fotke, samo zamerka, prljav sat je upropastio makro fotografije. Ja sam sat koristio pod vodom lagano se okrece luneta, ne klizi. Pogledaj Tunu, profesionalni ronilacki sat, slican sistem da ne radi ne bi stavljali na nov model. Moja preporuka, probaj roniti, svakako je super, a taman da isprobas lunetu. Sto se tice sirine narukvice...6105 je siri od Sumo a narukvica je 19mm a svi balave nad njim. Dakle stvar je percepcije, negde su ljudi procitali kolika je legenda 6105 pa im nista na njemu ne smeta, a Sumo je suvise trn u oku ljubitelja swiss made satova pa imaju na sve zamerku.
Sumo je extra! Jedan od najljepših Seiko modela. U ovom cjenovnom rangu se uvijek može naći zamjerka pa tako i kod Suma. Narukvica i njena širina su mi super ali datum bi trebao biti centriran "u bocu"! Ta greška se nađe ponekad i mogla bi se svrstati u one "rađeno ponedjeljkom"!
Elem,opis je odličan i hvala na njemu!
Si,u centru prozorčeta!
Vidio sam jedan Sumo gdje je to baš primjetno- četvrtina datuma se ne vidi!
Mis'im,to je Prospex ,a ne Seiko 5! A Seiko inače ima odličnu završnu obradu pa mi nije jasan takav propust kod ovakvog modela.
Bez obzira,Sumo je odličan sat i sa malo sreće dobije se savršen primjerak.
Koji je najpovoljniji nacin za kupovinu SBDC001 (crni Sumo)?
Gledao sam kod Higuchi-ja je oko 330 EUR sto je ok cena, ali na nju treba dodati carinu i porez sto je oko 100 EUR dodatnih troskova?!
Mogu li se satovi iz Prospex serije kupiti negde kod nas u okruzenju ili iskljucivo poruciti iz Japana?
Uzmi plavi! Pa da mi ga prosledis kad ti dosadi
Koliko ja znam novi iskljucivo iz japana, ima ih i na Creationu, ali opet te ceka carina i porez
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Nekako mi se crni vise dopada, a posto to treba da bude poklon za vencanje onda nece nigde ici Imam i jos i Visodate u planu ako uspem da ga nabavim po pristojnoj ceni. Jesu potpuno razliciti satovi, ali oba mi se svidjaju i malo vise naginjem ka Seiku.
Tako sam i mislio, nego rekoh da pitam mozda neko zna nesto sto ja ne
U svakom slucaju da li je neko porucivao od gore pomenutog gospodina, mislim da ima najbolju cenu za Sumo. Kako to ide sa porezom i carinom da li je moja racunica od jos jedno 100 eur dobra?
Baci pogled na kupujem-prodajem, tamo sam video pre neki dan nov Visodate za 270e.
Ako budeš naručivao Seiko sa Creation-a, samo ih zamoli da naznače manju cenu, tako da izbegneš carinu i porez. Sigurno će ti izaći u susret!
Bookmarks sajtovi