Skuplji ti je na Creationu, bolje idi na Higuchi, mislim da je kolega Ckvrlj preko Higuchi ili Seiya narucivao pa pitaj njega oko detalja, mada mislim da ce ti i jedan i drugi prodavac staviti manju cijenu ali ko zna hoce li to proci
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
@Bigmag Znači ponudu na KP si dobro prostudirao! Bio je i jedan beli, ali verujem da si i njega video...
Nisam znao da je Creation toliko skuplji.
Ma da ti Japan made su mi skuplji nego na japanskim sajtovima, i ja kad sam uzimao Seiko SARZ005 uzeo sam ga sa Creationa 40e skuplje jer nisam mogao da uplatim novac u Japan, nesto vezano za karticu je bilo, valjda problem do banke
skup je creation, juce sam gledao na higuchiju, ako mozes kod nekog u eu da ti stigne ali ako uzimas paypalom, onda oni salju na adresu na koju je registrovan nalog
znaci samo eu, ni evro dazbina, steta da ti ovi nasi otmu 100evra na pravdi boga
mislim da moze preko higucija i bez paypal-a, bar je moglo prije. Ma kakva EU salji u cg ovi su lijeni da to pogledaju
Ja sam sumo uzeo od higuchi-ja, mislim da je kod njega najjeftiniji. Sve preporuke za njega i za sam sat.
Računica ti je dobra, ja sam platio tačno 100e carinu i pdv. Što se tiče niže cene na pošiljci, mislim da to više ne pali. Meni je higuchi stavio cenu od 20.000 jena umesto 46.000 koliko stvarno košta, ali nije prošlo, tražili su mi neki dokaz koliko sam sat stvarno platio. Mada ne košta ništa da probaš, možda ja samo nisam imao sreće.
Što se tiče Visodate-a, savetujem ti da sat probaš pre kupovine. Ja nisam i taj sat je za mene najveće razočaranje do sada.
e i ja mislim da je sat lep ali mene isto nije odusevio, mislim da tissot ali bez zezanja
u poredjenu sa novim monsterom, cije kazaljke, satni markeri, cifer i krunica izgledaju mnogo mnogo skuplje
obrada je skoro savrsena ali ne odaje utisak luksuzne robe, kais mi je bio krut, doduse nov je, ali meni je mnogo lepse legao condor iz ducana poklon
sumo bih uzeo na keca, da nije toliko veliki
Samo da proverim da li sam ovo dobro razumeo, ako sat za mene kupi neko iz Nemacke ili npr Hrvatske nece platiti nikakve dazbine samo cenu sata od 320 eur???
Bio si brzi od mene vec sam ti poslao poruku na pp Sto se tice Visodate probao sam ga vise puta i i sto se i ja plasim da mi ne dosadi brzo, a sat kupujem uvek sa namerom da ga ne prodajem, pogotovo ovaj jer ce biti poklon
Bookmarks sajtovi