Ovog puta Seiko, nekako mi ga više hvata oko (verovatno zbog brojčanika) inače ne volim satove sa krunicom na levoj strani.
Seiko SKX007
Citizen Navy 0040
Ovog puta Seiko, nekako mi ga više hvata oko (verovatno zbog brojčanika) inače ne volim satove sa krunicom na levoj strani.
Mišić M.
VLADAN P piše:
"...kada se marker ''na 12'' posmatra sa metar i veće udaljenosti izgleda kao srce! (što je njoj malo gej )
Pa,pazite...realno..."
Realno, ovo da nisam pročitao ne bi to ni primetio, no valjda se zato i percepcija stvari razlikuje kod muškaraca i žena.
Mada nešto tu ima, jer ja imam jednu koleginicu na radnom mestu kojoj se Citizen toliko dopao da ga je i kupila i evo već skoro godinu dana ga ne skida sa ruke.
Anketa je, bar meni, jako teška za doneti odluku koji izabrati pa sam ja to rešio tako što sam izabrao oba ali kada bih ono baš morao odabrati samo jedan onda bih izabrao onog koji ove godine slavi 20 godina.
Seiko Green Willard SPB153J1
Seiko 62 MAS Re-Issue SPB149J1 Limited edition
Seiko Panda Chronograph SRQ029J1 Limited edition
Seiko 62 MAS Re-Creations SLA037J1 Limited edition
Seiko KS Hi Beat 5626-7040 Chronometer Automatic
po tome kolega onda treba da bude zakljucak da svi koji poseduju navedeni citizen su gejevi jer lepo narod kaze slika govori vise od hiljadu reci
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Lep tekst i lepe uporedne fotke. Hvala za trud i izdvojeno vreme.
Satovi su izuzetni naročito kada se uzme u obzir koliko koštaju. Šta se kome sviđa je više stvar ukusa nego tehničkih karakteristika. Kada je u pitanju Citizen-ov model meni je po meri verzija sa žutim brojčanikom, retka zverka (Citizen Promaster NY0040-25Y) mada sviđa mi se i plava verzija (NY0040-17LB ).
Citizen. Imam plavi pa vjerovatno nisam objektivan.
^ Jel si stavljao negde slike? Nesto se ne secam.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zasto je seiko toliko skuplji?
U Bomaru Citizen 24.000 dinara a Seiko u Sense 26.450 dinara
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Koliko je skuplji? 10$
Citizen NY0040-09E NY0040-50E Promaster Automatic Divers 200m Watch | Dutyfreeislandshop.com
Seiko SKX007K1 Automatic Date Professional 200m Divers Watch | Dutyfreeislandshop.com
edit: pretece me Mario...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Skx007j 40 hiljada i kusur...na senseu
Zasto je ovaj sa j tiko skuplji?jesu to isti satovi?
Poslednja ispravka: RUS (31.1.2016. u 22:55)
Bookmarks sajtovi