Svaka čast, stvarno lepo, i neka te dugo služi, pozdrav!!!
Svaka čast, stvarno lepo, i neka te dugo služi, pozdrav!!!
Mišić M.
Svaka čast na prezentaciji
I,da.Ova veličina sata ti sasvim odgovara.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
nekad covek tek na tudjoj ruci vidi sta je dao...figurativno...
bas je lep...
next year at this time I'll be a millionaire
Iako je vec sve receno, moram ipak i ja da pohvalim video! Odmereno, lepo osmisljeno, odlicno uradjeno!
I, mada sigurno ne bi smetalo da si nesto i ispricao, moram da priznam da meni uopste ne smetaju "neme" video recenzije - ponekad, kad nemam vremena (ni zivaca ), i vise volim da vidim kratak, dobro osmisljen video koji ce docarati sat uzivo, nego da desetak minuta slusam podatke koje ionako svako od nas procita na netu sto puta pre nego sto se odluci za sat (na sta se svede vecina vidoje recenzija, ne samo satova).
jole777 kaže:
Hvala svima na lepim recima i cestitkama!
Inace u 21.49h, dakle nakon 31 sata i 24 minuta od podesavanja sat se malo ubrzao i kasni samo 2 sekunde. I te dve sekunde je izgubio 6 sati nako podesavanja, od tada nista
Bio sam prilicno aktivan danas i na ruci mi je od 7 ujutro, tako da je verovatno konstantno navijen do kraja.
Mislim da nesto nije u redu sa njim, suvise je precizan
Poslednja ispravka: krstin (23.5.2012. u 21:54)
Čestitke i od mene na izuzetnom satu, objektivnom opisu i zanimljivoj video prezentaciji. Mislim da ti lepo stoji na ruci i da je optimalnih dimenzija. Seiko je uvek dobar izbor! Uživaj u novom satu i ne obraćaj pažnju na sitna odstupanja, to je ipak mehanički sat.
Pridruzujem se opstem odusevljenju i sto se tice sata i sto se tice prikaza. Za izbor muzike takodje cista desetka!
ps Inace ja mislim da je ovo idealan sat za izbor Svet Satova..
Čestitke i sa moje strane !
Bravo,bravo
Hvala jos jednom!
Inace mogu da kazem da posle 72h sat kasni 12 sekundi. Odnosno u proseku 4 sekunde po danu. Sto je zaista odlican rezultat, pogotovo sto se mehanizam nije uhodao, tako da ocekujem jos manje odstupanje
Bookmarks sajtovi