Time Factors Quality Watches On The Net Since 1996
Sta mislite o ovoj prvoj narandzastoj narukvici za njega?
Mislim da bi mu bas dobro legla
Razmisljam da prodam originalnu, na kojoj ga nisam ni nosio i porucim ovo.
Valjda je ok kvaliteta?
Time Factors Quality Watches On The Net Since 1996
Sta mislite o ovoj prvoj narandzastoj narukvici za njega?
Mislim da bi mu bas dobro legla
Razmisljam da prodam originalnu, na kojoj ga nisam ni nosio i porucim ovo.
Valjda je ok kvaliteta?
Originalnu nikad nemoj prodavati, ali nikad !!!! To ti je moj savet a ti kako hoćeš (razloga je više).
Inače, oranžada nije loša, mada mi se više dopadaju modeli sa "rupicama" za 007.
Kada sam danas pročitala post o prodaji originalne narukvice, odmah sam pomislila ovo šta je Backarelli već boldovano naposao.
Ipak nju treba ostaviti sa strane, a druge po mogućstvu dokupljivati i menjati.
A što se tiče narandžaste silikonske, dopada mi se, posebno kao izbor za sad ovo letnje vreme.
Pozdrav!
Pa da, mislim da bi mu bas legla i da bi na njoj bio atraktivniji
Ostavicu verovatno i originalnu gumenu, ali cu onda imati tri narukvice za njega
Pa neka bude, "ima se - može se"!
Pozzdrav!
da li znate da li ima u nekoj od prodavnica u Beogradu skx007 da se pogleda!? Merkator je zatvoren tako da nista od Sense-a, a cuo sam da kod Vitanova mora da se poruci... ja ozbiljno razmisljam o kupovini (online) ali bih ga prvo probao. Posto imam mali zglob dvoumim se izmedju njega i skx013, a opet mi nekako po dimenzijama skx013 deluje mali a 007 veliki!?!
Hvala Milane, svraticu da vidim
Jagodanbg, Beric isto drzi Seiko, ali mislim da i oni nabavljaju od Vitanova.
Kako se radi o diveru, korona zauzima dosta mesta, tako da je sam cifer relativno mali.
Mislim da neces pogresiti sa 007, ni ja nemam nesto presiroku ruku...
I jedno pitanje za sve vlasnike 007, Monstera, ili bilo kog Seika sa krunicom na zavrtanje. Primetio sam da se moja "rasklimala" u poslednje vreme, kada je izvucena. Snimio sam video da to bolje prikazem. Ne znam da li je to normalno, ili da reklamiram. Imam osecaj da ce mi jednom ostati u ruci
Jeste, ali definitivno nije bila toliko. Zapravo danas kad sam podesavao vreme kao da se tako rasklimala
Verujem ti svakako na rec, vidim koliko Seika imas
Bookmarks sajtovi