@WlayCo, ANGEL II - hvala puno, momci!
@WlayCo, ANGEL II - hvala puno, momci!
jole777 kaže:
Da, stvarno je super opis... A i to što si skinuo slike sa net-a i dodao u PS-u svoj logo je "nice touch"... To ti ja dajem kompliment za fotografsko umeće... Sat je stvarno neverovatan, baš skoro napisah u jednoj diskusiji da postajem opsednut istim... Doduše, više mi se dopada crna varijanta, ali "to each his own" što bi se reklo...
hvala, druze, ako ti se svidja sat - uzimaj, neces pogresiti! i crna varijanta je odlicna, cak mislim da cu pre ili kasnije nabaviti i crni, nije tako upadljiv kao OM, pa se lakse uklapa i uz neku "ozbiljniju" garderobu... mislim, nije bas za odelo, ali bi crni mozda cak i mogao da prodje...
jole777 kaže:
Stari,svaka čast na opisu!!!
Za sam sat nemam šta novo napisati.....sve se zna!!!
Simo svaka cast! Izuzetan tekst i neverovatne fotografije.
Sve sto si napisao odslikava i iskustva koja sam ja imao sa ovim cudesnim satom.
OM-a sam imao ali nazalost - nije dobijao dovoljno vremena pored drugog narandzastog lepotana (Hamilton GMT Air Race ), a u retkim trenucima kada sam ga nosio - uspesno sam unistavao stokove po kuci, naravno, bez i najmanje ogrebotine na samom Monsteru .
Stize mi za koji dan jedno ovakvo Narandzasto Cudoviste i nisam bio siguran da li da ga zadrzim ili ne, ali ovaj tekst me je dobro zamislio!
No time to lose
Svaka čast na recenziji i slikama! Seiko je oduvijek znao napraviti vrhunske satove,a pogotovo kada se uzme odnos cijene i kvaliteta. Upotpunosti se slažem da je perfektan sad za svakodnevno korištenje, jer po utrošenom čeliku se vidi da može preživjeti svakakvu torturu.
Oduševljen sam sa Orange Monsterom, imam ga godinu i po dana i veoma je tačan. Tačno je ono za stojanje preko noći.
Simo svaka čast... I text i fotografije su čista desetka, dočarao si mi sat kao da sam ga ja koristio...
P.S. Evo sad da te podsetim za sličice, kad budeš imao vremena ti mi ih baci na mail...
Simo cestitke i sve pohvale za opis i za fotografije. Ode ti u profesionalce vidim ja
drugari, hvala vam svima!
pa, monster je, meni bar, po mnogo cemu poprilicno jedinstven i specifican, tako da mislim da ga vredi imati u kolekciji... ali, s druge strane, ako ga do sada nisi puno nosio, bojim se da se to nece promeniti, a verujem da vec sigurno imas i neke druge kandidate koje bi rado posedovao?
sorry, nidzo, saljem danas...
eh, kamo srece da mogu...
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi