Bravo! Kako covek posle ovakvog review-a da sastavi svoj?!?
Bravo! Kako covek posle ovakvog review-a da sastavi svoj?!?
Simo nema potrebe da mi se izvinjavaš, hvala tebi puno na predivnim slikama...
Smo opet nam doduse nekima dajes domace zadatke....em lepo napisano em stilsli lepo islikan satic...
e verujete mi da ce sledeci drug isat da mi bude Monster..stvarno sam sad ubedjen mada nisam ni sumljao da los sat....
svaka cast drugar
next year at this time I'll be a millionaire
Simo druže moj, tek sam danas video ovu tvoju temu, pošto si je otvorio dok sam bio na službenom putu.
Iskreno razmišljam šta da kažem, ali sam zaista ostao bez teksta.
Fotograije i sama recenzija su za čistu desetku, i to najiskrenije mislim!
Svaka čast još jednom, a što se tiče samog sata nek te u zdravlju služi narednih 100 godina, a posle toga nek bude šta bude
Pozdrav!
hvala, gazda!
dosta je 100 godina, sumnjam da ce mi trebati posle toga.
jole777 kaže:
ma,sta fali da se sutra neki Sima III Silni hvali ortacima kako ima djedov sat
I ja tek videh temu. Mislim da je bar polovina clanova,koji nikada nisu "videli" ovaj sat na svojoj ruci,posle tvog opisa pozelela da ima isti. Monster ili volis ili ne podnosis,koliko sam primetio. Svaka cast za test. U zdravlju te sluzio...
^ pa i to sto kazes, sto ga ne bih unucima ostavio!
hvala, prijatelju!
jole777 kaže:
Simo, kakvo je stanje sa tacnoscu sata, jel se odrzalo kasnjenje na mesecnom nivou od -20sec ?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
moram da priznam da ne znam, nisam ga gotovo uopste nosio u poslednja 2-3 meseca, otkako sam nabavio nekoliko zanimljivih satica.
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi