Kada sam pogledao nove teme na forumu,i primetio ovu,sve stvari vezane za posao u tom trenutku sam ostavio po strani... Zaista sam uzivao,ne znam u cemu vise,u tekstu ili slikama... Fenomenalan sat...
Kada sam pogledao nove teme na forumu,i primetio ovu,sve stvari vezane za posao u tom trenutku sam ostavio po strani... Zaista sam uzivao,ne znam u cemu vise,u tekstu ili slikama... Fenomenalan sat...
Potvrđujem da je sat fenomenalan, pogotovo sa svojom obradom, detaljima itd.
Malo slika i od mene (šteta što je noć pa je malo teže)
Jedna kolektivna
Pozdrav!
Odlican opis
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Društvo, hvala na komentarima i lajkovima. Drago mi je da vam se dopao opis a mislim da je ovaj sat zaslužio svoje mesto na forumu.
Zaista je odlično urađen što će potvrditi svi koji su ga videli ili ga imaju. Kvalitet je na nivou Sporka ili BFK-a a oštri prelazi na kućištu predstavljaju jako lep detalj i daju satu daleko skuplji izgled. Ima par ogrebotina ali sve to ide u rok službe, pogotovo ako se koristi kao radni sat. No, ništa strašno što jedan dobar majstor neće moći da sredi.
Kad te puste školarci, javi se pa da ga pogledaš malo detaljnije... uz pivu ili dve.d1d kaže:
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
^
...tri.... cetiri.... .... yuhoooo....
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi