^ Tako je i kod dosta automatika, barem onih sa Seiko i Citizen (Miyota) mehanizmima. Uglavnom promene datum negde izmedju 23:45 do 00:15 a ako je model sa danom u nedelji (i to jos na dva jezika) to moze da potraje i do 3 ujutro.
^ Tako je i kod dosta automatika, barem onih sa Seiko i Citizen (Miyota) mehanizmima. Uglavnom promene datum negde izmedju 23:45 do 00:15 a ako je model sa danom u nedelji (i to jos na dva jezika) to moze da potraje i do 3 ujutro.
^Svakako, nego sam pisao preko telefona, pa me je mrzelo da pisem posto nema veze sa konkretnim slucajem.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala vam na iscrpnom odgovoru.Vidim ja da cu dosta toga nauciti o satovima pored vas,sto mi je jako drago.
Tihomire, jedno pitanje.
Meni se vise svidja plavi, zbog toga sto bih ga uklopio uz prilican broj stvari koje nosim, a koje su uglavnom plavih nijansi.
Pitanje glasi, vredi li danas dati nesto preko 16 hiljadarki za model 255? Ako imas boljih predloga, takodje javi.
Pozdrav!
Plavi nisam video uzivo ali na slikama ta plava boja deluje bas intenzivno. Ne pada mi na pamet nista slicno od Seika a da moze da se nabavi kod nas. SSC009 i SNA411 su vise nego dvostruko skuplji a nisam siguran da su toliko bolji. Mozda bi mogao da prodjes malo jeftinije ako bi ga narucio iz inostranstva ali mislim da garancija vredi razliku u ceni.
Toliko sam video da kosta na internet stranici SENSE. Znam da je to malo vise, ali ta je cena u Srbiji.
Ne znam da li umesto Seika kupiti nekog Svajcarca ili Austrijanca (Hanova vs Jacques Lemans)?
Evo ja dao 17600, sad se i ja razmisljam da li je to mozda puno. Zanima me sta mislite o ovom satu. Da li je dizajn mozda zastareo?
Ne, nisi mnogo platio sat proizvođača koji ima kvalitet, ugled i tradiciju. Mislim da si za taj novac dobio sat koji će te sasvim prisojno služiti. Kada kupuješ nov sat, obično važi pravilo koliko para, toliko muzike. Ako ga uporediš sa konkurencijom u ovom cenovnom rangu, može se reći da je to sasvim pristojna kupovina.
Za dizajn uopšte ne bih rekao da je zastareo, već da ima trajnu vrednost. Imaj u vidu da postoje satovi koji koštaju više hiljada evra ili dolara, a čiji je dizajn zasnovan na vrednostima koje će trajati. Ograđujem se od pitanja ličnog ukusa i stila, ali svakako da pomenuti sat ne predstavlja neku modu koja će se koliko sutra ugasiti.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Znam da je tema malo zastarela, ali nisam nasao nista novije da se govori o ovom modelu. Zanima me gde mogu naci ovaj sat za cenu do 20 000 din??
Vidim da su se neki zalili i na cenu od 17 600, al ovaj sat je na Sensu 27 000.
Za te pare jedino preko interneta.
Seiko Flightmaster Pilot Slide Rule Chronograph SND253P1 SND253
Na ovom sajtu kosta 115e, sto zajedno sa 10% carine i 20% PDV izadje 152e~18.500 RSD
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi