Malo sam se igrao sa fotoaparatom pa sam uslikao par fotografija...nadam se da cete biti zadovoljni
Malo sam se igrao sa fotoaparatom pa sam uslikao par fotografija...nadam se da cete biti zadovoljni
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
Evo proslo je skoro 3 meseca od kupovine ovog lepotana, a ja sam morao malo da se igram pa sam narucio modifikovani dial sa WUS-a, kako bi ovaj model bio sto priblizniji homage cuvenom BLANCPAIN 50 Phatoms.
Citava akcija na WUS-u je pocela pocetkom aprila, negde u isto vreme kad sam i ja dosao u posed ovog predivnog sata. Prvo se pravila lista za cekanje, a zahvaljujuci sto zivimo u zemlji u kojoj nema paypala, citava gimnastika je izvedena uz pomoc cenjenog kolege JOLE777, koji je priskocio u pomoc sa svojim paypal nalogom.
Da ne davim previse, posle skoro tri dva meseca cekanja, stigao je dial koji je nakon blage korekcije stavljen na sat...
Iskren da budem interesuje me Vase misljenje da li vam se svidja ovaj mod dial ili original...
Si fueris Romae, romano vivito mori, si fueris alibi vivito sicut ibi!
iskreno... meni se mnoooogo vise svidja mod markeri posebno!!!
Meni se iskreno vise svidja original stim sto bi sa originala ukoliko je moguce pomerio ovo 5 i sports, ali to je samo moje misljenje da bi sat tada izgledao odlicno...
Eh da i tek sam sad primetio da se na modu ne vidi komplikacija dana, sto je jos jedan plus za original...
Pozz...
Sada izgleda mnogo bolje, sam snzh55 mi izgleda malo jeftino-prosto.
I meni se više dopada sada mada se ja ne bih odrekao prekaza dana zarad malo zanimljivijeg izgleda.Zar nije bio neki mod sa prozorčetom za dane?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Jos pitas
Mod JE prva liga,super izgleda!
Drago mi je da je sve dobro proslo!
Obe varijante su mi lepe... Naprosto dva razlicita sata .
Mozda mi je za nijansu lepsi originalni Seiko dial, zbog izdignutih markera i dana uz datum .
No time to lose
Seikov brojčanik bi bio idealan da nema "5 sports" na njemu, ovako moj glas ide modifikaciji. Uostalom, kada dosadi mod uvek može da se vrati u pređašnje stanje.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Nije mi jasno zasto svima toliko smeta ta 5-ica na brojcaniku?
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Bookmarks sajtovi