Sat izgleda lepo ovako modifikovan,ali ja imam (samo)jednu zamerku... to vise nije seiko
Sat izgleda lepo ovako modifikovan,ali ja imam (samo)jednu zamerku... to vise nije seiko
meni se pak ne dopada kaj su markeri previše od ruba pa skazaljke izgledaju predugačko a sat se doima dosta manji
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
23jewels
Mozes mi reci samo gde si uzeo tvoj model i koliko si ga platio?
ja razmisljam da li da uzmem u sensu ili vitanovu, u sensu je 6 jeftiniji a vitanov je generalni uvoznik...? i po tebi da li postoji razlika u k i j modelu?Ako je razlika u 6 h da li se isplati?
hvala na odgovoru
kupi u Sense, mnogo je povoljnije!
zato sto se ne slaze sa mnogo mnogo modela... ne uklapa se u dizajn, a oni kakav god dizajn sata napravili, sport, elegantan, vintage fazon stavljaju jedan te isti "logo" petice koji je moram priznati malo demode
ja da mogu maknuo bi peticu sa cifera na mom Sea Urchinu jer je totalno nepotrebna a bogami i onu oznaku sports sto pishe ispod
5 je kao znak kod Mercedesa,kao i kod BMW ne menja se. Jednostavno to je zastitni znak za sat, koji ima tradiciju tih pojedinih modela,a i znak kvaliteta.
next year at this time I'll be a millionaire
Koliko danas vredi ovaj sat, mozda 140 evra? Ne znam, da nije mnogo, mozda ima nesto bolje, a novije, od mladjeg brata J. Springs ili Orienta?
Bookmarks sajtovi