Bese to neka stara tema, nesto sa blansom ne bude u redu..ako bude to popravaka ce trajati minut
Bese to neka stara tema, nesto sa blansom ne bude u redu..ako bude to popravaka ce trajati minut
O,hvala vam na 'stapom i kanapom' savjetima,vjerujem na najbolje rade takvi-a ako i dvojica potvrde,to je vec bazirano na iskustvu.Probat cu sad...mislio usput pitati urara,ali ga ponio u dzepu a ne na ruci,pa zaboravio .
Ali sad cu bas ovo probati!
Hvala,nema do forumasa
Drugari, da se, a i VAS, pohvalim- joppina surova metoda izgleda da je USPJELA!! Osamario sam ga jednom i, ne bi covjek vjerovao, vratio se u SUPER TOČAN ritam! Već tri sata nije bitno žurio, upravo suprotno, drzi se supertočno.
nadam se da će tako ostati i preko noći i da je ovo bila samo trenutna šokiranost.
Dakle, izgleda da bez malo sile i autoriteta nema ništa, a Seiko se pokazao ipak kao pravi workhorse, kao što ste i rekli...zna zabušavati, ali podnosi i silu kad ga se zbog tog 'kazni' . Old school
Svaka vam čast za pomoć---eto što je iskustvo
Super.
Onda nije loše da znaš i da da je uzrok njegove užurbanosti ,takođe, bio neki ,verovatno slučajni, udarac.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Pripazit cu ubuduce malo vise na to
Ovo me podsjetilo da se ipak radi o ranjivoj mehanici.Nekad covjek to zaboravi.
Hvala svima jos jednom.
Super.. drago mi je da je uspjelo. Nadam se da ce ostati tocan.
Bookmarks sajtovi