Još ako bi,pri tome, stajao na jednoj nozi...
Još ako bi,pri tome, stajao na jednoj nozi...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Čestitam na satu!
Može li slika izdaleka?
EDIT: Izvini molim te. Nisam napisao ovo sa namjerom da te zezam. Tek kad sam napisao post, vidio sam ove ispod kako te maltretiraju
Ma jel mozes da slikas dok vozis biciklu po travici...da vidimo ponasanje satova
next year at this time I'll be a millionaire
moćno deluje!
koji ti sat deluje impresivnije i koji bi opet kupio? mislim u odnosu na BM.
Festina F16488
GW 9200 Riseman
GDF 100-4
Ciel Etoile SS
@Mister No Možeš reći ženi da je uspjela Hvala!
@krivinash Veruj mi da su oba sata impresivna. Sada, kada bih ponovo birao, pre bi uzeo sporka, no to nimalo ne umanjuje monsterovu "veličinu". Šta više! Mislim da je monster sat koji će ostaviti veći trag u seikovoj istoriji. Jednostavno monster je jedinstveniji.
Sa druge strane, ne treba zanemariti ni činjenicu da je spork skoro duplo skuplji od monstera (kod nas u bgu), to je još jedan plus za monstera. U svakom slučaju, ne može se pogrešiti ni sa jednim ni sa drugim satom.
@ refresh evo je sad raste
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
meni je spork bas extra bas mi se svidja.prelep sat.
Da malo apdejtujem priču o sporku, tj. o kalibru 4R15. Zadnjih mesec dana sporka sam nosio na ruci minimum 12 sati i beležio odstupanja. Rezultat je -1,6s dnevno! Jel neko spomenuo cosc? Šalim se malo
Nego šalu nastranu, sat sam noću ostavljao kombinovano, na boku i na ledjima i to je malo pokvarilo rezultat! Naime, skontao sam da mu više prija odmaranje na ledjima... na boku više odstupa! Da sam ga ostavljao samo na ledjima rezutat bi bio verovatno još bolji.
Ostaje još da mu istestiram rezervu. Dotad, nek se švajcarci malo zamisle
Sinn
Seiko
"...i kako je do neprepoznavanja dovedena suština prevare" Štulić
Bookmarks sajtovi