Vrana, hvala za opis(e). Sicura je odlična, pogotovo što ima jump hour komplikaciju koja se danas retko nalazi u satovima pristupačnije kategorije. Slažem se sa Simom, još koja slika brojčanika bi bila dobrodošla.
Inače, meni Sicura ima par odličnih satova, kako ronilačkih tako i hronografa a Bullhead chrono mi je jedan od lepših modela. Nedavno sam imao prilike da se malo igram sa njim i nikako se ne može reći da ostaje neprimećena na ruci.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
^^^^ luuuudiooooo od sata
Meni je sat vrlo interresantan, i veoma mi se dopada cifer. Naravno radili su i neki drugi prozvodjaci neke slicne varijante, cak mislim da je Vacheron Constantin napravio prvi sat sa ovakvim brojcanikom.
hvala za fotku, vrano!
zaista ludilo od sata, sto rece d1d!
ako budes i njega resio da testiras, ipak mi javi pre toga, rado bih mu spasao zivot.
jole777 kaže:
Eee, da, postadoh i ja vlasnik jedne , ispravna, halucinacija od sata....videću da odradim neke slidže.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi