Hvala vam na cestitkama i na dobrim kritikama
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Danas su na forumu osvanula dva odlična opisa i moram priznati da je bilo zadovoljstvo čitati ih. Sat izgleda odlično, sasvim lepo stoji na ruci i definitivno nije prevelik za tvoj zglob. Odstupanja su izuzetna i to je jedna od pozitivnih osobina kod velikog broja malih proizvođača, dodatna pažnja koju posvete svakom satu prilikom sklapanja i regulisanja mehanizma. Za Guntera se mogu pročitati samo reči hvale kada je reč o trgovini što je i ovom prilikom dokazao izlazeći u susret kupcu.
Neka te služi dugo i u zdravlju.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Bas svi koji su uzeli Steinharta s ovih prostora bili su zadovoljni kvalitetom i cijenom.Neka te dugo i dobro sluzi!
Prelep sat ... , cestitam, evo gledam ga i razmisljam se o kupovini , zena me popreko gleda ,zna da kad god sam na ovom forumu dobijam nove ideje ... xD
odlican review i nek te sat dugo sluzi
i ja kao vlasnik jednog steinharta tritona 100atm pridruzujem se cestitkama , jedno pitanje kod mene na tritonu odstupanje tijekom 24 sata je oko 5-6 u plusu sec a mehanizmi su nam isti eta 2824-2?zasto tolika razlika?
Jos jednom da se zahvalim na cetitkama, i da se nadovezem na pitanje. Posto sam pratio tacnost 16-17 dana od kupovine, da li ce se vremenom tacnost promeniti (da ne ureknem ) poremetiti?
moj je od pocettka ovakav i stalno drzi tih 5 -6 sek dnevno
Bookmarks sajtovi