Dalibore fotografije su sve bolje i bolje. Ode ti nama u fotografe
Dalibore fotografije su sve bolje i bolje. Ode ti nama u fotografe
Prvenstveno svaka čast na živcima, zaista treba puno živaca dočekati ga!
Nekoliko puta sam i sam hteo da ga naručim ali me svi ti daleki meseci čekanja uvek nekako odalje od iste kupovine!
Pohvale za sat.
Dalibore i ja bih hteo, doduse sa zakasnjenjem, da ti od srca cestitam na kupovini sata za koji imam samo reci hvale i nadam se da ce te sluziti dugi niz godina!
Ne mogu ni da zamislim kako ti je bilo cekati 9 meseci, ali znam da sam ja ludeo kada mi sat kasni samo nedelju dana iz Amerike. 9 meseci...verovatno bih poludeo
Robusnost i sveukupni kvalitet ovoga sata ostavljaju bez daha i zaista mislim da je jedan od best-buy ronilackih satova tog cenovnog ranga.
Takodje sam hteo da pohvalim izuzetno detaljan i koristan opis kao i odlicne slike!
Jos jednom cestitke i da ga u zdravlju nosis.
Pozdrav.
Dalibore, nemam pojma kako mi je ova tema promakla, i to, ocigledno, vise puta, ali sad sam iscitao opis i pogledao slike, pa moram i ja da se upisem medju one koji se, pre svega, dive tvom strpljenju!
Salu na stranu, sat izgleda fenomenalno i na slikama, mogu da zamislim tek uzivo kakav je i, uostalom, sve je vec receno, a meni ostaje da ti cestitam na izboru i kupovini!
jole777 kaže:
Hvala momci!
Znate kako se kaže:ko čeka taj i dočeka!
Ovo kašnjenje sa isporukom je jedina zamjerka Stowi!
Bez obzira na sve,vrijedilo je pokidanih nerava!
Inače,sat se pokazao za ovih mjesec dana kao pravi tenk!
Skoro sam odvojio ploču od stola sa njim(ničim izazvan sam zapeo bazelom) i ništa....a života mi,pomislih da sam otkinuo bazel,međutim,sat to očigledno nije ni osjetio!!!
Nema ništa dok Švabo ne napravi!!!
Dopuna:
Moja izmjerena odstupanja:
CH: +6s/d
FH: +5s/d
3H: +6s/d
6H: +4s/d
9H: +4s/d
Sta su ti oznake CH i FH? Za ove ostale cini mi se da mogu da pretpostavim.
Pretpostavljam crown up i face up.
COSC meri sledece (na engleskom):
CH = dial up
FH = dial down
i 3 vertikalne test pozicije:
3H = crown up (3:00 pointing up)
6H = crown left (6:00 pointing up)
9H = crown down (9:00 pointing up)
Dado - svaka cast! Ova Stowa je definitivno u COSC-u! 2 sekunde razlike izmedju max i min odstupanja - savrseno!
Poslednja ispravka: vladas (14.12.2010. u 22:23)
No time to lose
Bookmarks sajtovi