Čestitke na kupovini, sat je stvarno prelep, a i elegantno neobičan što mu je veliki plus jer ga izdvaja iz gomile drugih po ceni sličnih satova...
Čestitke na kupovini, sat je stvarno prelep, a i elegantno neobičan što mu je veliki plus jer ga izdvaja iz gomile drugih po ceni sličnih satova...
dragi kolega jezicaru, odlican opis odlicnog sata!
nadamo se da ces nastaviti da se druzis s nama i da ce biti jos puno lepih satova i opisa, na sveopstu radost i veselje!
ako imas vremena i zivaca, ja bih samo zamolio za jos koju slicicu... i ako mogu da izvoljevam, nekoliko close-up fotki...
poz!
jole777 kaže:
Pridruzujem se cestitkama ! Mnogo me je podsetio na Jaeger leCoultre Master Control Calendar.
Zelim ti da te dugo sluzi i da uzivas u njemu a "javlja mi se" da ce tu biti mesta i za jos koji sat
No time to lose
Cestitke i od mene za sat. Tissot je po meni uvek odlican izbor. I veoma mi se dopada komplikacija. Tekst je odlican, da ti pozelim da uskoro napises jos koji
hvala, neso! sat mi se toliko svideo, da sam danas isao da ga vidim uzivo... to, naravno, nije trebalo da radim jer uzivo izgleda jos bolje, pa sad imam iskusenje vise...
odlicn sat, zaista! uzivaj!
jole777 kaže:
Cestitke i od mene, sat je prelep i meni se dopada nacin na koji se prikazuju datumi. U zdravlju da ga nosis!
Bookmarks sajtovi