Hvala kolega MMario na predstavljanju tog lepog sata, hvala ti što mi sa tim u neku ruku dižeš rejting
Sat je zaista vrlo lepo ispao, manje je to moja zasluga, a više je do predivnog brojčanika i kazaljki koje su se savršeno uklopile. Imao sam doduše problema da osmislim kompoziciju koja će tu kombinaciju dostojno uokviriti, problem je bio i pronaći umetak bezela te nijanse zelene, problem je bio i nabaviti takav mesh. Na kraju se na sreću sve to savršeno zaokružilo.
E sad, dve cake. Prvo, kolega MMario me zahebo (misli on) proglasivši (na svoju ruku) to za model LE 001/001 for MMario. Time on sugeriše da ne pokušavam napraviti dvojnika njegovog sata, jer će biti ... ne znam šta.
Druga caka me daleko više tangira. U međuvremenu (malo kasno) sam se setio kako bih modovao sat sa sličnom ali crnom izvedbom brojčanika u kombinaciji sa hromiranim kazaljkama. To je brojčanik tipa 620. Pratim već neko vreme oglase i sve se nadam, problem je što su ta dva modela proizvedena u manjoj količini, barem se meni tako čini. Tako da, ako neko zna da se prodaje takav sat, molim neka mi javi.
Bookmarks sajtovi