Pa za te pare mehanički sat (proverenog mehanizma) još i privlačnog dizajna, sat sa istorijom, mislim da mane ne treba previše naglašavati, odlična kupovina
Pa za te pare mehanički sat (proverenog mehanizma) još i privlačnog dizajna, sat sa istorijom, mislim da mane ne treba previše naglašavati, odlična kupovina
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sta da napisem a da ne izgleda kao klise... SKY druze, od srca ti cestitam na prinovi, ovo je jedan od meni drazih satova, i hvala ti na vremenu, trudu i angazovanju oko tekstova za sve tvoje satove. Zelim ti da nas sto cesce obradujes na ovakav nacin sa tvojim buducim prinovama...
Kad god procitam neki tvoj post gde predstavljas neki sat,ubijes me u pojam i prosto me sramota da pisem neki review svog sata. Stvarno to radis svetski i ne bi se obrukao ni na stranim forumima.
a gde si kupio sat, nisam video sa ovakvim bazelom!?
Bravo Sky, neverovatno dobar opis sata!
Tekst izuzetno informativan, objektivan, a zaključak me je jednostavno oduševio!
Šta reći a da nije rečeno, Sky, stvarno si majstor za tekstove o satovima...
Bookmarks sajtovi