Kakav si ti lik
Jel mozemo da ocekujemo neki novi test u skorije vreme?
Kakav si ti lik
Jel mozemo da ocekujemo neki novi test u skorije vreme?
Gledam ovu budalastinu..pardon..test ,sa ove vremenske distance i opet...sta reci....?
Gledam i ne verujem! Vidim da je ovaj "test" urađen davno ali kako je verovatno bio pri dnu nisam ni obratio pažnju na njega. Da ga Djordje nije izvukao iz naftalina za mene bi prošao nezapaženo. Šta reći možda bilo zanimljivo da isti autor možda testira londonski Big Ben.
Najgora kletva za jednog kolekcionara satova bi mogla da glasi: Dabogda ti Vrana testirao kolekciju!
Poslednja ispravka: bajker71 (31.5.2012. u 17:39)
Auu Djordje gde iskopa ovu temu, samo si me podsetio na ovu noćnu moru za svakog pravog ljubitelja satova.
Šta reći a ne zaplakati...
Kada bi neko trazio objasnjenje reci brutalno,dovoljno bi mu bilo pokazati ovo.
Ma on je sve radio u "naucne" svrhe.Covek je naucnik,a uz to misli da je i duhovit.
Sto ljudi,sto cudi
bolje da je meni poklonio sat nego sto ga je razjeb* do kraja, bez mogucnosti popravke
ne odobravam ovakve testove, satovi su ziva bica, pogotovu oni mehanicki
Nije jedini koji je ovako nesto radio. Mnogi u svetu rade ovako nesto pa i proizvodjaci. Niko nije pljuvao Swiss army kada testiraju svoje satove do unistenja, a ni G shock.
Politi sat benzinom (ili nekim razređivačem) i potom ga zapaliti nije test nego iživljavanje, ne verujem da bilo koji od pomenutih proizviđača to radi ili recimo zagrevanje na ringli šporeta.
Poslednja ispravka: bajker71 (10.6.2012. u 21:31)
Bookmarks sajtovi