3 X kolenica u sosu od rena i gljiva
3 X kolenica u sosu od rena i gljiva
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Mario je l je istina da bez mrene nema dobre čorbe
smuđ vrsna riba ali na tanjiru, ne znam ima li lepšeg rečnog specijaliteta
šaran i som meni ne leže nikako, bolja mi je i mrena sa svim silnim kostima nego šaran ili som
komšo Zagore daj ne zezaj da si na Moravi upecao soma, ja sam čuo da je jednom neki čovek upecao soma tamo ali niko ga nije nikada video
Poslednja ispravka: RUS (23.2.2016. u 18:28)
Milane, ima istine....ali kako je danas sve teze naci mrenu, majstori riblje corbe to zamenjuju sa sitnom ribom...svezu ju u gazu i prokuvaju samo 10 minuta i onda izvade.
Smudj je izuzetan na bilo koji nacin..
A som je isto vrh riba....saran zbog strukture mesa stavljaju i u corbe, malo je masniji
Ovoga je upecao moj striko u blizini mosta.Inace imao je strasnu seriju u novembru 10kg,15kg,18kg i nekoliko izmedju 5i 8kg.Ja sam bio zaduzen za corbu i talandaru.Inace bez mrene nema dobre corbe.Pozeljno je sto vise vrsta riba ali mrena pod obavezno. Sto se tice smudja slazem se,probaj ga nekad na spremljenog na svinjskoj masti MLjAC
smudj na svinjskoj masti a pre toga malo mariniran u pivo.....
Srnetina&Jeager sos,Niksicko pivo i naravno...VE.
Nenade, VE ostavi sebi....al' srnetinu u lovackom sosu salji ovamo...adresu ti saljem na pp.....i da, morao si uz to uzeti Niksicko ali crno!!
big like za kuvanje...i sam puno volem da kuvam....a i da pojedem kasnije
Video sam tvoje cuveno gostoprinstvo,nego nikako da dodjem u NS,ali tek ide lepo vreme.
Bookmarks sajtovi