Spremam se da rastavim ovaj mehanizam, uz fotografisanje svakog koraka, a zatim da probam ponovo da ga sastavim. Mada mi se čini da će se sve završiti na rastavljanju.
Inace, da li neko zna koji je mehanizam u putanju? Ja nemam pojma.
A evo i slike
Spremam se da rastavim ovaj mehanizam, uz fotografisanje svakog koraka, a zatim da probam ponovo da ga sastavim. Mada mi se čini da će se sve završiti na rastavljanju.
Inace, da li neko zna koji je mehanizam u putanju? Ja nemam pojma.
A evo i slike
Poslednja ispravka: RUS (19.9.2013. u 20:23) Razlog: Spojene poruke
Trebalo bi da je ukrasena molnija 3602 sa preciznim regulisanjem. Postavi ako te ne mrzi i prednju stranu.
Poslednja ispravka: RUS (19.9.2013. u 20:29)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pravi lepotani Simke!!!!
Ajde malo da ozivimo opet temu vidim da niko vise ne pise , ja trenutno studiram jedan mehanizam a kad budem gotov napisacu nesto o njemu
ckvrlj, kako napreduje posao sa rastavljanjem molnije, ja znam da je uvek lako rastaviti, tako sam ja davno nekoliko auta rastavio, posle kad sam spajao, delova visak koliko hoces hah
Ne napreduje nikako, odloženo dok ne nabavim odgovarajući alat. Onaj kineski alat je krš živi, šrafcigerima iz njega se ništa ne može odviti, otprilike su 3 puta deblji od šrafova na mehanizmu. Mučio sam se pola sata i odustao.
ja sam kupio uniorov alat, komplet srafcigera za elektroniku, dobra kvalitet...sa najmanjim mogu dosta posla da zavrsim, mada su jako skupi, svaki ponaosob kosta najmanje 500 dinara
Da li može samo taj najmanji da se kupi?
moze samo taj jedan ali retko gde ga mozes nabaviti, ja sam kupio u merkuru na bezaniji, a imas predstavnistvo uniora u gospodara vucica na vracaru...e sad, za neke srafove na molniji ipak mi se cini da je veliki
Bookmarks sajtovi